Haberler

Altın Portakal'ın Ödül Töreninin Yeri Değiştirildi

43. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Bu Akşam Düzenlenecek Kapanış ve Ödül Töreni, Hava Koşullarının Uygun Olmaması Nedeniyle Cam Piramit ve Sabancı Kongre Merkezinde Yapılacak.

43. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin bu akşam düzenlenecek kapanış ve ödül töreni, hava koşullarının uygun olmaması nedeniyle Cam Piramit ve Sabancı Kongre Merkezinde yapılacak.

Antalya Kültür Sanat Vakfından (AKSAV) yapılan yazılı açıklamada, AKSAV ve TÜRSAK Vakfı işbirliği ile Real'in resmi sponsorluğunda düzenlenen 43. Antalya Altın Portakal Film Festivali ve 2. Uluslararası Avrasya Film Festivali'nin kapanış ve ödül töreninin, yağmur nedeniyle Cam Piramit ve Sabancı Kongre Merkezi Toros Salonunda yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, ''Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan son bilgiler doğrultusunda, Aspendos Antik Tiyatrosunda yapılması planlanan 2006 Altın Portakal'ın kapanış ve ödül töreni, yağmur nedeniyle bugün saat 21.00'de Cam Piramit ve Sabancı Kongre Merkezinde yapılacak'' denildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title