Haberler

Altın Portakal'da 700 Bin YTL'lik Ödüller Sahiplerini Bekliyor

Antalya Altın Portakal Film Festivali, Birincilik Ödülü İçin Verilecek 300 Bin YTL Dahil, Bu Yıl Yaklaşık 700 Bin YTL'lik Rekor Ödülle Türk Sinemasını Desteklemeye Devam Ediyor.

Antalya Altın Portakal Film Festivali, birincilik ödülü için verilecek 300 bin YTL dahil, bu yıl yaklaşık 700 bin YTL'lik rekor ödülle Türk sinemasını desteklemeye devam ediyor.

Yapılan açıklamada, Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) ile Antalya Kültür Sanat Vakfının (AKSAV) birlikte düzenlediği ve Türkiye'nin en büyük festivali olan 44. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin, Türk sinemasının nitelikli yapımlarını, festivalin yarışma bölümüne beklediği belirtildi.

Açıklamada, 19-28 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek festivalin ''Uzun Metraj Ulusal Film Yarışması'' bölümüne 1 Ekim 2006'dan sonra tamamlanmış eserlerin başvurabileceği ifade edilerek, yarışmalara katılan eserlerde, daha önce ulusal ya da uluslararası herhangi bir yarışmaya katılmama şartı aranmayacağı, bu yarışmalardan ''En İyi Film'' haricinde ödül almış olmanın da Altın Portakal'a başvuruya engel olmadığı kaydedildi.

Yarışmanın şartname ve başvuru formlarının Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin ''www.altinportakal.org'' adresli internet sitesinde yayınlandığı dile getirilen açıklamada, başvuru formlarının en geç 14 Eylül 2007'ye kadar TÜRSAK Vakfı'na ulaştırılması gerektiği ifade edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title