Haberler

Dünya Rekortmeni Usain Bolt, Yerçekimsiz Ortamda Astronotlarla Yarıştı

Güncelleme:

Ünlü kısa mesafe koşucusu Usain Bolt, yerçekimsiz ortamda astronotlarla koşu yarışı yaptı. Son üç olimpiyatta altın madala kazanan Jameika'lı yıldız, yaşadığı o anları "Aklımı başımdan aldı, çok zevkliydi." ifadeleriyle anlattı.

"AKLIMI BAŞIMDAN ALDI"

Bilimsel araştırmalar araştırmalar için kullanılan yerçekimsiz ortamda yapılan yarışta Bolt, koşu pistlerinde olduğu kadar başarılı olamadı fakat çok keyifli anlar yaşadı. Altın madalyalı yıldız, "Aklımı başımdan aldı, çok zevkliydi." ifadeleriyle o anları anlattı.

Altın Madalyalı Yıldız Usain Bolt, Yerçekimsiz Ortamda Astronotlarla Yarıştı

REKORLARA İSMİNİ YAZDIRDI

100 metre ve 200 metrede dünya rekorlarına ismini yazdıran Usain Bolt, yaşı ve yaşadığı sakatlıklar yüzünden 2017 Ağustos'unda kariyerine nokta koymuştu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Usain Bolt Spor Dünya Haberler

500

Yorumlar (8)

Adınızı Yazın:

Yerçekimsiz ortam dediğinizde, uyduda uzayda, ya da Nasa üssünde vs sanacaklar. . . Uçak yüksek irtifadan, ani inişe geçtiğinde, uçağın içinde yerçekimi iniş süresince kaybolur. Uçak tekrar yükselmeye başladığında da, tekrar ayaklar yere basar. Bunun dışında başka bir yerçekimsiz ortam yok. Yapamadılar. . .

5
12
yanıtYanıtla
Ezber_Bozan:

Dünyanın yuvarlak olduğunun ispatına rağmen hala düzdür diyen embesillere benzettim seni. Fazla zorlama yavrum, koku gelecek.

yanıt15
yanıt0
Adınızı Yazın:

Olurmu arkadaşım yer çekimsiz ortam biraz masraflı ama çok zor oluşturulan bişey değil amerikada rusyada astronotlar ve kozmonotlar nasıl eğitiliyor sanıyorsun hiç mi araştırmıyorsunuz hiç mi belgesellere denk gelmedin. .

4
2
yanıtYanıtla
Kesin:

Kesin ip var

4
1
yanıtYanıtla
ali:

biz bize bakalım bunlar boş işler türküye de olmayan bir şey yok üretelim dünyanın en güzel ülkesi bizim

3
1
yanıtYanıtla
yer:

Ben günde 3-4 defa çekiyorum.

3
1
yanıtYanıtla
f:

dünya düz

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ABD''DE BU TEKNOLEJİ VAR ARAŞTIRIRSAN GÖRÜRSÜN

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title