Haberler

Altın Madalya Kazanan Milli Takımlar Havalimanında Karşılaştı

İtalya'da düzenlenen Avrupa Aerobik Jimnastik Şampiyonası'ndan 2 altın, 1 gümüş madalya  ile dönen Türkiye Milli Jimnastik takımı aynı saatlerde Sırbistan'dan 7 altın, 5 gümüş, ve 3 bronz madalya ile yurda dönen gelen Boks Milli takımı ile karşılaşınca ortaya renkli görüntüler çıktı. THY'nin tarifeli seferiyle İtalya'nın Bolonya şehrinden saat 23.00 sıralarında İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Türkiye Milli Jimnastik takımını, Federasyon As başkanı Derviş Çatalbaş ve ilgililer çiçeklerle karşıladı.

İtalya'nın Ancona şehrinde düzenlenen turnuvadan dönen sporculardan Jimnastikçi Deniz Şahin, "Çok çekişmeli bir yarışma idi. Heyecanlandım. Tabiki şimdi mutlu ve gururluyum. Hedefim daha çok çalışmak çok başarılı olmak"  dedi. Madalya kazanan diğer bir sporcu Mehmet Erçoş ise şunları söyledi: "Avrupa şampiyonu olduk. Öncelikle çok mutluyum. Çünkü uzun zamandır çalışmamızın sonucunda başarıya ulaştık. Hedefim daha çok çalışıp 2018'de yapılacak dünya şampiyonasında daha iyi hazırlanmak"

Avrupa şampiyonu olan Ayşe Begüm Onbaşı da "Önce arkadaşlarıma katılıyorum. Çok çetin bir yarışma geçti. 22 ülke vardı. 10. Avrupa Aerobik Jimnastik Şampiyonası düzenlendi. Çok mutluyum başarıya ulaştık. Bundan sonraki hedefimiz 2018'de aynı başarıyı sürdürmek" şeklinde konuştu.DHA kamerası aynı saatlerde Sırbistan'dan gelen Boks Milli Takımı sporcularının Türkiye Milli Jimnastik Takımı sporcuları ile  karşılaşmasını görüntüledi. Bir süre sohbet eden iki milli takım sporcuları ardından hatıra  fotoğraf çekildi.

Türkiye Boks Milli takımı yetkilisi ise, "Sırbistan Karadağ'da düzenlenen Balkan Şampiyonası'ndan geldik. 7 altın, 5 gümüş, ve 3 bronz madalya ile yurda döndük. iki milli takım karşılaştık. şimdi fotoğraf çekileceğiz" dedi.

Balkan Şampiyonası'nda 3. olan Milli bokscu Fecran Göbekli, madalya kazanan Türkiye Milli Jimnastik takımını tebrik ettikten sonra şunları söyledi: "Bizde 18 madalya var. 7 altın, 7 gümüş, 5 bronz şimdiki hedefim seneye Türkiye şampiyonluğu ardından Dünya şampiyonası inşallah" Karşılarında Jimnastik Milli Takımı Sporcularını gören Milli Bokscu Zehra Aslan da "Gurur duyduk yani ülkemizdeyiz. Yurtdışından geliyoruz. 3 gündür oradayız ama memleketimizi özledik. Arkadaşlarımızı görünce de gurur duyduk. Aynı zamanda" şeklinde konuştu.

Görüntü Dökümü:

--------------------

Ayşe Begüm Onbaşı pasaporttan geçiş görüntüsü

-Federasyon yetkilisi ile tokalaşma görüntüsü

-Jimnastikçilerin boynuna çiçek takılma görüntüsü

-Jimnastik milli takımından topluca görüntü

-Jimnastikçi Deniz Şahin röp.

-Jimnastikçi Mehmet Erçoş

-Ayşe Begüm Onbaşı röp

-Jimnastikçilerden genel ve detay görüntüsü

-Boks federasyonu yetkilisinden röp

-Boksçu Fecran Göbekli röp

-Boksçu Zehra Aslan röp

-Genel ve detay görüntü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayşe Begüm Türkiye İtalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title