Haberler

Altın Kızlar Operasyonu

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Antalya, İstanbul, Sakarya ve Çankırı'da düzenlenen eşzamanlı operasyonda, sahte altınları kuyumcularda bozdurdukları iddia edilen 26 kişi tespit edildi.

Antalya, İstanbul, Sakarya ve Çankırı'da 'Altın Kızlar' isimli eşzamanlı operasyon düzenleyen polis, Antalya'da 19, İstanbul'da 5, Sakarya'da 1 ve Çankırı'da 1 olmak üzere 13'ü kadın 26 kişiyi gözaltına aldı. Sorguları süren 26 kişiden 2'si erkek, 6'sı kadın 8 kişi Burdur Adliyesi'ne çıkarıldı.

Gözaltına alınan zanlıların Burdur, Denizli, Isparta, Afyonkarahisar, Kütahya, Eskişehir, Aydın, Düzce, Sakarya, Antalya ve Ankara merkezi ile ilçelerinde aynı suçu işlemek üzere 54 kez girişimde bulundukları iddia edildi. Polisin titizlikle yürüttüğü Altın Kızlar operasyonunda ayrıca 14 şikayetçinin ifadesi alındı, mağdur olan vatandaşlarla ilgili araştırmaların sürdüğü bildirildi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Sakarya Antalya Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title