Haberler

Altıdore: "Hedefler İçin Elimden Geleni Yapacağım"

Bursaspor'un ABD'li golcüsü Jozy Altidore ve genç yetenek Mehmet Sak Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Sözü ilk alan Altidore, "Hedefler için elimden geleni yapacağım" dedi.

Sezon başından bu yana kendisine teklifler geldiğini ve 'Türkiye'de oynamam' şeklinde bir açıklamasının hiçbir zaman olmadığını ifade eden Altidore, "Sezon başında bana Türkiye'den de teklifler geldi ancak hiçbir zaman Türkiye'de oynamam diye bir açıklama olmadı. Ben sadece Villarreal'de kalmayı tercih ettim. Ama ilerleyen zamanlarda gördüm ki oynama şansım olmayacak. Çünkü benim mevkimde oldukça iyi oyuncular vardı. Bu yüzden Bursaspor'dan gelen teklifi düşünmeden kabul ettim. Şampiyon bir takıma geldim. Hedefleri büyük bir kulüp. Bu hedeflere varması için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

"ÇOK HEYECANLANDIM"

İlk geldiği gün sahaya çıkmak istediğini ifade eden Altidore, "İlk geldiğim gün sahaya çıkmayı çok istedim ama hocamızın kararı buna saygı duyarım. Statta ki atmosfer beni çok heyecanlandırdı. O atmosferde oynamak isterdim. Hazır olmadığım için kadroda yer almadım. Çok teknik ve iyi oyunculara sahip bir takımız. Şampiyon olmamak için hiçbir neden yok. Bunun için de en büyük adaylardan biriyiz" şeklinde konuştu.

"ÖNEMLİ TAKIMLARDA OYNADIM"

Kendisini şanslı gördüğünü vurgulayan ABD'li golcü, "Kendimi şanslı görüyorum. Genç yasıma rağmen önemli takımlarda oynama şansı buldum. Burada uyum sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum. Beni çok iyi karşıladılar. Takım arkadaşlarım tüm samimiyetleri ile bana yaklaştılar. Hepsi ile çok iyi anlaşıyoruz. Takım içindeki arkadaşlık üst seviyede" dedi.

"ANNEMLE ALIŞIYORUZ"

Altidore, Türkiye'ye annesi ile gelme sebebi ile ilgili yöneltilen soruya, "Buraya annemle gelmemin tek sebebi, annem beni İspanya'ya ziyarete gelmişti. O anda da Bursaspor ile görüşmelerim sonuçlanmış olduğu için onu bırakıp Bursa'ya gelemezdim. Ama bu benim açımdan iyi oldu. Annemle beraber Bursa'yı tanıyoruz. Onunla beraber alışıyoruz buraya" diye konuştu.

"ŞAMPİYON OLDUKLARINA GÖRE..."

Altidore A Milli Takım'a Bursaspor'dan hiçbir oyuncu seçilmemesi yönünde yöneltilen soruya ise şu yanıtı verdi; "Ligin son şampiyonu Bursaspor olduğuna göre ve bu sezonda ligde oldukça iyi bir durumda olduğuna göre iyi oyunculara sahiptir. Milli takıma Bursaspor'dan gidebilecek çok sayıda oyuncu var ama sonuçta bu Hiddink'in kararıdır."

MEHMET SAK: "BOŞ UMUTLARLA GELMEDİM"

Bursaspor'a boş umutlarla gelmediğini belirten genç oyuncu Mehmet Sak, "Bursaspor çok büyük bir camia. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Bir çok futbolcunun hayali olan formayı giyeceğim. Bu da çok gurur verici. En büyük amacım burada uzun seneler kalmak ve daha bir çok şampiyonluklarda yer almak" dedi.

Feyyaz Uçar'ın kendisini Sergen Yalçın'a benzetmesinden dolayı onur duyduğunu ifade eden Mehmet, "Feyyaz hocama çok teşekkür ediyorum. Ertuğrul hocamda benim için çok güzel şeyler söylüyor. Onların bu desteklerini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım. Hedefim formayı kapıp bırakmamak" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title