Haberler

Altgeçidi Kullanmadı, Kamyon Çarptı

Bura'nın Orhangazi İlçesi'nde, altgeçiti kullanmayarak ana yoldan karşıya geçmek isteyen 65 yaşındaki Fatma Yılmazkaya, üzerinde vinç monte edilen kamyonun çarpması sonucu öldü.

Bura'nın Orhangazi İlçesi'nde, altgeçiti kullanmayarak ana yoldan karşıya geçmek isteyen 65 yaşındaki Fatma Yılmazkaya, üzerinde vinç monte edilen kamyonun çarpması sonucu öldü. Yılmazkaya'ya çarpan kamyon sürücüsü uzun süre aracından inemedi.

Kaza, bugün saat 11.30 sıralarında Orhangazi'den geçen Bursa- Yalova Karayolu'nda meydana geldi. Üreğil Köyü'nde yalnız yaşayan Fatma Yılmazkaya, çarşıdan alışveriş yaptıktan sonra elindeki çanta ve poşetlerle terminalin bulunduğu alandaki altgeçidin hemen yanından yolun karşına geçmek istedi. Aniden yola fırladığı öne sürülen Fatma Yılmazkaya'ya bu sırada Yalova'dan Bursa yönüne giden 35 yaşındaki Mahmut Aydın yönetimindeki 16 AT 681 plakalı vinç monteli kamyon çarptı. Çarpmanın şiddeti ile baş ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Fatma Yılmazkaya için ambulans çağrıldı. Yaralı kadın Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede bilinci açık olan Fatma Yılmazkaya aniden fenalaştı. İç kanama geçirdiği değerlendirilen kadın doktorların yaklaşık yarım saat süren müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kaza sonrası şoka giren kamyon sürücüsü Mahmut Aydın uzun süre aracından inemedi. Polis ekiplerinin yardımı ile kamyondan inen Mahmut Aydın, gözaltına alındı.

Üreğil Köyü'nde yalnız oturan ve çocuğu olmayan Fatma Yılmazkaya'nın eşinin İstanbul'da bulunduğu ve uzun süredir yanına gelmediği ifade edildi. Soruşturma sürdürülüyor. - Bursa / Orhangazi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Aydın Orhangazi Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title