Haberler

Altay Yönetimi Camiadan Sabır İstedi

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Altay'da yönetimin 14 transfer yapması taraftarları şampiyonluk havasına sokarken, Futbol Direktörü Özden Töraydın temkinli konuştu.

Yeni bir takım oluşturmanın handikaplarını yaşayabileceklerini dile getiren Töraydın, "Yaptığımız transferlerle beklenti büyüdü. İstediğimiz, karakterlerine ve yeteneklerine güvendiğimiz isimleri aldık. Ancak ilk 3-4 hafta uyum sıkıntısı yaşanabilir. Transferlerin çoğu takıma geç katıldı. Taraftarımız ve camiamız bu süreçte sabırlı olup, her koşulda futbolcuları desteklemeli" diye konuştu.

Son olarak Sancaktepe Belediyespor'dan sol kanat Orhun Öztürk'ü alarak transferi kapattıklarını söyleyen Özden Töraydın, "Ligin ilk haftasında evimizde oynayacağız 24Erzincanspor maçına odaklanacağız. Rakip güçlü bir sponsor buldu. Erzincan ekibini Afyonkarahisar kampında izledik. Sonraki hafta da kadroda istikrarı seçen Gölcükspor'la deplasmanda karşılaşacağız. Zorlu maçlarla sezona start vereceğiz. Her karşılaşmaya ayrı ayrı konsantre olacağız" dedi. Pazartesi günü tesislerinde hazırlıklarına devam edecek Altay'da stoper Hayrullah iyileşti.

VALİ AYYILDIZ'A ZİYARET

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti. Stat sorunun konuşulduğu ziyarette Başkan Ekmekçioğlu, en ağır faturayı kendilerinin ödediğini belirterek, "Yeni Bornova Stadı ilk haftalara yetişmeyecek. Buca İlçe Stadı'nın zemin problemi nedeniyle alternatif arayışı içindeyiz" dedi. Ekmekçioğlu, Alsancak Stadı'nın Altay için önemini anlatan bir sunum da gerçekleştirdi. Vali Ayyıldız ise geçiş döneminde kulüplerin mağdur olmaması için azami çaba harcayacaklarını söyledi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erol Ayyıldız İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title