Haberler

Altay Sahaya İniyor

Spor Toto 3'üncü Ligi ekiplerinden Altay, yeni sezon hazırlıkların yarın Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde başlayacak.

Spor Toto 3'üncü Ligi ekiplerinden Altay, yeni sezon hazırlıkların yarın Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde başlayacak.

Saat 15.00'te tesislerde toplanacak futbolcular, yönetimin mangal partisinin ardından saat 19.00'da ilk antrenmanı gerçekleştirecek. Bu arada teknik direktör Serdar Sabuncu'nun ön çalışma yaptırdığı U19 takımı oyuncuları da A takımla idmana katılacak. 32 kişilik kadrosuyla topbaşı yapacak olan Altay, 6 gün İzmir'de çalıştıktan sonra, 1 gün izin yapıp 25 Temmuz'da Kartepe'ye gidecek. 10 günlük Kartepe kampının ardından Afyon ya da Bolu'da ikinci kamp yapılacak.

Geçen sezonki kadrodan Bedri Can, Burak, İsmet, Osman ve Ömer'in takımdan ayrıldığını, Kubilay'ın ise affedildiğini hatırlatan teknik direktör Sabuncu, şunları söyledi:

"Transfer yasağının kaldırılması zor görünüyor. Ancak bu durumu dert etmiyoruz. Geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da altyapımızdan yeni yetenekler çıkaracağız. Altay ruhuyla mücadele eden bir ekip izleteceğiz. Bazı günlerde 3 antrenman yapacağız. İdmanlar ağır geçecek. İlk etapta güçleneceğiz. Kartepe kampında hazırlık maçı oynamayacağız. Son kamp döneminde lig öncesi özel provalar yapılacak."

NİKE İLE ANLAŞMA

Altay yönetimi, yeni sezonda antrenman malzemeleri ve formalar için Nike firması ile anlaşma sağladı. Altay, siyah ağırlıklı çubuklu forma, beyaz ağırlıklı inci çizgili ve mavi olmak üzere üç farklı formayı terletecek. Antrenman malzemelerinin yarın kulübe ulaşacağı, formaların ise numaralar belirlendikten sonra geleceği öğrenildi. Malzemelerin ve formaların ilerleyen günlerde 19on4 lisanslı ürün mağazasından satışa sunulacağı açıklandı.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kutlu Aktaş Gaziemir Kartepe İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title