Haberler

Altay Kalecisi Burak'tan Savunma: "Bana Haksızlık Yapılıyor"

Alacaklarını tahsil etmek için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurduğu için yönetim ve taraftardan tepki gören Altay'ın kalecisi  Burak Cengiz, kendisine vefasızlık yapıldığını söyledi.

Sezon boyunca takımdaki hiçbir futbolcunun maç başı ücreti almadığını dile getiren deneyimli kaleci, Bedri Can'la birlikte alacaklarını istedikleri için hain ilan edildiklerini belirtti. Takımın kümede kalmasının kesinleşmesinden sonra TFF'ye başvurduğunu ve 1 aylık süreçte parası yatırılmadığı için tek taraflı fesih hakkı kazandığını anlatan Burak, "İki sezon geçirdiğim Altay'a özellikle bu yıl büyük emek verdim. Maddi sorunlar nedeniyle antrenman boykotu olacaktı ama bunu önledim" diye konuştu.

Altyapıdan yetişen bir futbolcu olmadığını hatırlatan deneyimli file bekçisi, sorumlulukları bulunduğunu ifade ederken de şunları söyledi:

"Sonuçta biz de ailemizi geçindirmek zorundayız. Nişanımı yaparken maddi sorunlar nedeniyle zorlandım. Kulübe ihtarname yolladıktan sonra hiçbir yönetici beni aramadı, ben aradığımda da telefonlarıma çıkmadı. Ligin son haftasında şikayetim kulübe ulaşınca teknik direktörümüz Serdar Sabuncu bana yönetim tarafından kadro dışı bırakıldığımı söyleyip izin verdi. Ben de hem kendisiyle hem de takım arkadaşlarımla vedalaşıp kulüpten ayrıldım. Daha sonra noter kanalıyla antrenmanlara çıkmadığımı tespit edip ceza kesmişler. Bana izin vermeselerdi idmana katılırdım, kandırıldım."

STAT ATAĞI

Altay Başkanı Cihangir Marmara, Tesisler Sorumlusu Cüneyt Oğuz ve Genel Kurul Üyesi Fikret Vatansever, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı makamında ziyaret ederek, önümüzdeki sezon hizmete girecek Doğanlar'daki Yeni Bornova Stadı için girişimde bulundu. Başkan Atila'nın, son rötuşları yapılan stadın kapılarının siyah beyazlılara açık olduğunu söylediği öğrenildi. Bornova'daki etkinliğini artırmak isteyen Altay'ın aynı zamanda belediye ile "Engelsiz projeleri" için işbirliği yapacağı bildirildi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Olgun Atila Bornova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title