Haberler

Altay Ders Aldı

Uşakspor'la Giriştiği Düelloyu 90. Dakika Golüyle 4-3 Kazanan Altay, İki Sezondur Yenemediği Rakibi Karşısında Şanssızlık Zincirini Kırarken, Teknik Direktör Ekrem Al Galibiyete Rağmen Bu Maçtan Ders Almaları Gerektiğini Söyledi.

Uşakspor'la giriştiği düelloyu 90. dakika golüyle 4-3 kazanan Altay, iki sezondur yenemediği rakibi karşısında şanssızlık zincirini kırarken, teknik direktör Ekrem Al galibiyete rağmen bu maçtan ders almaları gerektiğini söyledi.

Karşılaşmaya kötü başladıklarının altını çizen Al, ''Hava ne kadar soğuk olursa olsun müsabakaya bu kadar kötü girmemeliydik. Uşak'ta skoru çevirdik. Ancak başka bir maçta bunu başaramayabiliriz. Oyuncularımı bu konuda uyaracağım'' şeklinde konuştu. ®MD-BO¯Yedikleri gollerde 8 maç sonra kaleye geçen Alioum'un büyük hatası olmadığını dile getiren Al şöyle devam etti:

''Savunmada Erdi, Bora ve Can'ın ilk kez bir arada oynamaları bizi zorladı. Onlar da bireysel olarak sahada ellerinden geleni yaptılar ve gereken dersleri çıkardılar. Bizim için en önemli olay ne olursa olsun maçı bırakmayacağımızı göstermemiz oldu. İkinci yarı oyunun hakimiyetini tamamen ele almamız büyük artı. Gelecek için umutluyum.''

Ulaş SAĞ / İZMİR,(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title