Haberler

Alt Sıralarla Bağımız Tamamen Koptu"

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacakları Akhisarspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacakları Akhisarspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Sarı-siyahlı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde sürdürürken Ali Ravcı, gazetecilere açıklamada bulundu.

Teknik direktör Erol Bulut'un ayrılmasından sonra 2-3 günlük bir zaman diliminde oyuncuları Kasımpaşa maçına hazırlamaya çalıştıklarını kaydeden Ravcı, oyunculara moral ve motivasyon verdiklerini, sahada da bunun karşılığını aldıklarını kaydetti.

Ali Ravcı, maçtaki tüm başarının oyunculara ait olduğunu belirterek, "Güzel bir maç oldu, kritik bir haftaydı bizim için. Alt sıralarla bağımız tamamen koptu. Bundan sonraki süreçte Akhisarspor maçıyla birlikte 4 haftalık bir zamanımız var. Bu maçlardan da toplayabileceğimiz maksimum puanları toplayıp sezonu bitirmeye çalışacağız." diye konuştu.

Kasımpaşa maçını geride bıraktıklarını ifade eden Ravcı, şöyle devam etti:

"Akhisarspor maçına hazırlanıyoruz. Şu anda çok ciddi bir sakatlığımız yok. Ufak tefek sıkıntıları olan arkadaşlarımız var. Onların da maç gününe yetişeceğini umuyorum. Bütün oyuncularımız bugün itibariyle hazır, inşallah maç gününe kadar herhangi bir sakatlık veya olumsuzluk yaşamayız. Tam kadro olarak Akhisar'a gidip en iyi sonucu almak için mücadele edeceğiz."

Bir gazetecinin "Takımla 2-3 gün geçirdiğinizi dile getirdiniz. Bu sürede ne değişti de futbolcular bu kadar performansını ortaya çıkardılar?" sorusu üzerine Ravcı, ligin ikinci yarısına iyi başlayamadıklarını söyledi.

Ali Ravcı, kupada Galatasaray'a kaybettikten sonra da takımda olumsuz bir hava oluştuğuna değinerek, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Her şeyden önce bu olumsuz havayı dağıtmak gerekiyordu. İyi de kötü de oynasalar bizim bütün oyuncularımız değerli, karakterli. Bizim onlara sonsuz bir güvenimiz var. Sadece dediğim gibi onların moralini yükseltmek gerekiyordu, maçın önemini zaten kendilerine aktardık. Bireysel olarak da konuştuğumuz oyuncular vardı. O moral ve motivasyondan sonra sahaya çıktık ve o enerjilerini sahaya yansıtınca da sorun ortadan kalktı."

Antrenman

Sarı-siyahlılar, Ali Ravcı yönetiminde Akhisarspor maçının hazırlıklarına düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Futbolcular, 3 gruba ayrılarak yaptıkları pas çalışmasının ardından antrenmanı çift kale maçla sona erdirdi.

Antrenmana izinli olan kaleci Fabien Ceddy Farnolle katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan defans oyuncuları Mina ile Mustafa Akbaş takımdan ayrı salonda çalıştı. Kasığındaki sakatlık nedeniyle Kasımpaşa maçının kadrosunda yer almayan Murat Akça ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title