Haberler

Alt Geçitler Çiçek Gibi Oldu

İzmit Belediyesi tarafından Yuvam Akarca bölgesindeki alt geçitler çiçek gibi yapıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akarca mahallesi ile Cumhuriyet mahallesi alt geçitleri baştan sona yenilendi. Krom korkuluklar, treverten kaplama ve aydınlatmasıyla şık bir görünüm kazandırılan alt geçitlerde Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan incelemelerde bulundu.

İzmit'i Avrupa kenti kimliğine kavuşturacak çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Doğan, "İzmit, Avrupa kentlerinden daha güzel olacak. Halkımız hizmetlerin en güzelini hak ediyor. Yuvam Akarca bölgesindeki alt geçitler çok kötü bir durumdaydı. Hem araçların hem de yayaların kullandığı geçitlerin kentimize yakışır hale gelmesi için çalışma başlattık. Çalışmaların önemli kısmı tamamlandı. Hedefimiz kentimizdeki bütün alt geçitleri buradaki gibi çağdaş ve modern hale getirmektir" dedi.

Bölge sakinleri de yapılan hizmetten memnun kaldıklarını belirterek Başkan Doğan'a çalışma için teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Yuvam Akarca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title