Haberler

Alperen Sakin Olayındaki Öğretmenin, Çocukların Yoklamasını Sorgulamadığı Öğrenildi

Güncelleme:

3 yaşındaki Alperen Sakin, Çiğli ilçesindeki bir anaokulunda servis içerisinde saatlerce unutulmuş ve hayatını kaybetmişti. 19 Temmuz'da görülen karar duruşmasında da, minik Alperen'in ölümünde ihmali oldukları ve delilleri yok etmeye teşebbüs ettikleri gerekçesiyle 6 sanık hakkında hapis cezaları verilmişti. Alperen'in ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ceza alan sanıklar arasında yer almayan öğretmen Nurcan A. hakkında da ihmal olduğu gerekçesiyle dava açıldı.

"ÇOCUKLARIN YOKLAMASINI SORGULAMADI"

Hazırlanan bilirkişi raporunda Nurcan A. hakkında, "Her ne kadar resmi olarak müdür vekili konumunda olmasa da olay günü okulda olan iki öğretmenden biri olan, doğum günü kutlamalarına öncelik vererek çocukların yoklamasını sorgulamayan, yoklama yapılması konusunda diğer öğretmen Arzu Gülmez'i uyarmayan Çiğli Özel Sevgi Yumağı Anaokulu öğretmeni Nurcan A.'nın da cezai yönden tali kusurlu bulunduğu"ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çiğli İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

Ebru:

Sorgulamazlar ogretmenlerin akli bir karis havada gorevlilerin zaten oyle cocugunu kime emanet ediyosun belli degil

16
12
yanıtYanıtla
Yelda Nur:

Oncelikle Ben de Ogrermenim Ve Ogretmenlere Genelleme Hatasi Yapılmasını Asla Kabul Etmiyorum.Alperene Inanilmaz Üzüldüm.Yoklamayi Geçtim.Inanilmaz Bir Ihmal Var Yok Artik Dedirtecek Türden.Alperenin Icerde Unutulduğuna Inanmiyorum.Hadi Ogretmen Yoklamayı Almadi ki Büyük Bir Zaafiyet Var Ya Hostes Şoför Müdür Diger Personeller Noldu da Bir Tanesi Bile Zavalli Çocuğu Farketmedi.Cocuk Bu Bi de Minicik ! Ya Insan Bir Anahtarini Bile Kirk Kez Aldimmi da Diye Kontröl Ederken Nasil Olur Boylesi Hata Akıl alır Sey Değil

22
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

herkes görevini işini iyi yapacak zerre kadar ihmali olan cezaların en agırını almalı

13
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

çocuğu olmayan bir kadına çocuk sevgisi veya değerini öğretremezsin ki. . . kreş öğretmenlerinin işi para için mi yoksa çocuk sevgisi için mi yaptığı çok önemli. . .

4
4
yanıtYanıtla
YSNOKR:

olan yine aileye oldu minicik sevimli afacan melek oldu gitti, hiçbir zaman unutulmuyacak hiçbirzaman gözlerinin önünden gitmeyecek kokusunu özleyecekler gülüşünü bakışını baba demesini annecim demesini. . . evde koşturmasını yaramazlık yapmasını. . hayallerde kaldı şimdi anılarda . . ihmal servis şöförü ve araçtaki hosteste çocuğu ev adrsine getirmedinizmi bu çocuk nerde demedinizmi yoksa çocuk okuldamı başına bir hal geldi nasıl oldu bu olay aydınlatılmalıki ailenin azda olsa yüreğine su serpilsin.

6
0
yanıtYanıtla
cosmos:

yavrucak cennet kuşu oluverdi

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title