Haberler

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanına Silahlı Saldırı

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican'ın içinde bulunduğu otomobile, trafik ışıklarda otomobilleriyle önlerini kesen kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kürşat Mican ve şoförü saldırıyı yara almadan atlattı.

Olay, saat 23.00 sıralarında Sultanbeyli Kuran Kursu Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sultanbeyli ilçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra 34 BBP 64 plakalı otomobille evine gitmek için yola çıkan Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican silahlı saldırıya uğradı. Aracın içerisinde yere yatarak kurtulan Kürşat Mican ve şoförü, saldırıyı yara almadan atlattı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine güvenlik şeridi çeken polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Olaydan bir saat önce Kuran Kursu Caddesi'nden geçen Kadir Kuşçu "Ben bir saat önce buradan geçtiğimde yol kenarından giderken 3-4 tane araba vardı burada, takım elbiseli insanlar vardı. Döndüm baktım, çok durmadan ayrıldım oradan" şeklide konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Alperen Ocakları Kuran-ı Kerim Sultanbeyli İstanbul 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title