Haberler

Alper Potuk, Derbi Biter Bitmez Taraftarlardan Özür Diledi

Güncelleme:

Beşiktaş derbisinde kırmızı kart gören Alper Potuk, maç bittikten sonra sosyal medya hesabından özür diledi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Alper Potuk, karşılaşmada gördüğü kırmızı kart sebebiyle özür mesajı yayımladı.

"SAKİNLİĞİMİ KORUYAMADIM"

Alper, Twitter hesabından yayımladığı açıklamada, "Büyük bir motivasyonla başladığım halde aşırı kazanma hırsımla sakinliğimi koruyamamak kırmızı kart görmeme yol açtı. İkinci yarıda yalnız bıraktığım takım arkadaşlarım olmak üzere bütün Fenerbahçe camiasından özür diliyorum. Önümüzdeki zorlu süreçte bu kutsal forma için terimin son damlasına kadar mücadele edeceğimden hiç şüpheniz olmasın." ifadelerini kullandı.

İLK YARIDA KIRMIZI KART GÖRMÜŞTÜ

Tecrübeli oyuncu, Beşiktaş karşısında 44. dakikada ikinci sarı kartı görerek takımını 10 kişi bırakmıştı.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Alper Potuk Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500

Yorumlar (16)

rok:

adam görün lan

1
11
yanıtYanıtla
MEHMET:

Aziz bey böyle karakter siz ukala hain futbol oynamaktan başka herşeyle ugraşan formanın hakkını vermeyen aldığı paraların hakkını vermeyen adamları kulüp den kovmalı

8
1
yanıtYanıtla
GGGGGGGGG:

ADAM MISIN ALPER TC Yİ TERK ETMEN GEREK KARAKTERSİZLİKTEN DOLAYI SEN VE DİĞER FB LİLERDE DAHİLL

1
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınkoy ali:

bunlarin hic biri profi deyil ne kadar setresli bir mac olsada sakin oynamasini bilmeli beyler

8
0
yanıtYanıtla
Hasan Kaleli:

V olkan ve Alper derhal fenerden gönderilsinler. . . . . Fırat AÜydınus ta istenmeyen adam ilan edilsin. . . bu adam beşiktaş amigosudur. . . .

5
2
yanıtYanıtla
yunus can 29:

ya bi git ya.

6
0
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Hepinize yazıklar olsun, ulan sizleri çoluk çocuk seyrediyor be, Türkiye''de futbol diye bir şey yok kardeşim hepsi birbirini yemekle meşgul, o takım bu takım diye ayırmıyorum hepsi aynı, ben Formula 1 seyreden biri olarak herkese tavsiye ederim adamlar 350 km hızla ölümüne yarışıyorlar, yarış bittikten sonra sarılıp kucaklaşıyorlar işte gerçek sporcu bunlar.

5
0
yanıtYanıtla
CESUR YÜREK:

Saçma sapan kırmızı kart gördüler, sinirlerinize biraz hakim olun be kardeşim.

3
1
yanıtYanıtla
Kara kartal:

Dünya derbisiymiş 90 dakika futbolcular birbirini yedi sahada çirkeflik konusunda dünyanın bir numaralı maçıydı yazıklar olsun

3
1
yanıtYanıtla
SAKİN:

bu tavırlarınla fenerbahçe deki kariyerinde sona geliyorsun 2 yıldır futbol olarak ortada yoksun kendini hiç geliştirmedin

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title