Haberler

Alper Potuk ile Tuvana Türkay'ın İlişkisi İhanet Yüzünden Bitmiş

Güncelleme:

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk ile Tuvana Türkay'ın ayrılıklarının arkasından ihanet çıktı. Alper'in başka bir kadınla el ele fotoğrafları var.

Tuvana Türkay- Alper Potuk ayrılığının altından ihanet çıktı. Yıldız futbolcunun kendisini aldattığını öğrenen güzel oyuncu, ilişkisini bitirdi.

"AYRILIĞIMIZ ORTAK BİR KARARLA ALINDI" DEMİŞTİ

Fenerbahçeli Alper Potuk sosyal medyada, 1 yıldır birlikte olduğu oyuncu Tuvana Türkay ile ayrıldığını şu şekilde açıklamıştı: "Bir süredir birlikteliğimizi sürdürdüğümüz Tuvana Türkay Hanım ile yaptığımız değerlendirme sonrası ilişkimizi saygı çerçevesinde noktaladık. Bu konunun gündemi lüzumsuz şekilde meşgul etme endişesinden dolayı bir açıklama yapma gereği hissettim. Ayrılığımız ortak alınmış bir karardır ve bazı basın organlarında yer alan magazinsel nedenlere dayanmamaktadır. Bundan sonraki süreçte değerli basın mensuplarının bu konuya gösterecekleri hassasiyetten ötürü şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılarımla ALPER POTUK."

,
ALPER'İN KAÇAMAĞI PAHALIYA PATLADI

Bu açıklamanın altından ihanet çıktı! HT Magazin'den Mehmet Çalışkan'ın haberine göre, Alper Potuk, ilişkisi devam ederken bir güzelle kaçamak yaptı. Perşembe günü sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenen Tuvana Türkay, ilişkisini bitirme kararı aldı. İki gün boyunca barışmak için her yolu deneyen yıldız futbolcu, sonuç alamayınca sosyal medyada ayrıldıklarını duyurdu.

İşte ilişkiyi bitiren fotoğraf:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuvana Türkay Alper Potuk Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (15)

ali:

Alper sevgilisini aldatır, Salih uçan sabaha karşı üç kızla yakalanır, Burak yılmaz alkollü bir şekilde kaza yapar, yardımına diğer alkollü arkadaşları Selçuk inan ve Olcan adın gelir, sonra birileri çıkar yabancı kuralını eleştirir. bizim Türk futbolcular keşke gece hayatına ayırdıkları zamanı çalışmaya ve antrenmana ayırsalar. Bizim Türk futbolcular böyle devam ettiği müddetçe biz daha çok yabancı futbolcu izleriz.

32
0
yanıtYanıtla
huhhh:

seni de aldatırlar inşallah potuk

23
0
yanıtYanıtla
SeeS:

FUTBOLCU OLMASA KİM BAKAR BU TİPE. İŞTE BUNLARA DÖKÜYORLAR PARAYI İYİ NİYETLİ. AMA SONUÇ. TÜRK FUTBOLU BİR YERE GİTMİYOR DEMEYİN. TÜRK FUTBOLCUSU BİR YERE GİTMİYOR.

18
4
yanıtYanıtla
zehra:

erkeklerın boyu posu devrılsın gül gıbı kız aLDATılır mı

13
1
yanıtYanıtla
RuhSalatası:

Afyonlu ışte ne beklenir ki? Görgüsüz, kaba ve ahlaksız.

11
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Futbol camisi bu toplumun gorunen bir ornegidir. Genclik berbat. 90 dogumlu sonrasi erkeklerin geneli boyle. Ask eskisi yasanmiyor artik. Bir tane hakiki ask hikayeleri yok. Sevdiklerini saniyorlar. Adi cinsellik sadece.

11
0
yanıtYanıtla
GULAY:

COK DOGRU BIR TESPIT. SIZIN GIBI DUSUNEN ERKEKLERIN OLMASI GUZEL

yanıt1
yanıt0
.........:

Para olunca hepsi gelir para bittimi kimse kalmaz

10
0
yanıtYanıtla
ADANALI MUHİTTİN DAYI:

lan bu arkadaş zamanında para için gs den vazgeçip fb ye gitmedi mi ?herkeşe boncuk dağıtıyor işte. yalnız yaşlansında gaffasına sıkar.

8
1
yanıtYanıtla
Rvr:

Bunların hepsine Gomis''in günlük rutinini ders olarak izleteceksin. . Sonra neden yabancı sayısı fazla diye ağlıyorlar. . Önce kendinizi toparlayın, özel hayatınıza yön verin, işinizi hakkıyla yapın sonra ağlama moduna geçin. . .

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title