Haberler

Alparslan Türkeş 16. Ölüm Yıldönümünde Anıldı

Muğla'nın Ortaca İlçesinde Merhum Alparslan Türkeş'in ölümünün 16'ncı yıl dönümü nedeniyle ülkücüler, helva ve meyve suyu dağıttı.

Muğla'nın Ortaca İlçesinde Merhum Alparslan Türkeş'in ölümünün 16'ncı yıl dönümü nedeniyle ülkücüler, helva ve meyve suyu dağıttı.

Ortaca Ülkü Ocakları tarafından bugün öğle saatlerinde Ortaca Ülkü Ocakları binası önünde vatandaşlara helva ve meyve suyu dağıtıldı. Düzenlenen etkinliğe çok sayıda ülkücü katıldı. MHP İlçe Başkanı Sadık Gün başta olmak üzere çok sayıda partili, vatandaşlara helva ve meyve suyu dağıttı.

Ortaca Ülkü Ocakları Başkanı Kaan Çakır, Alparslan Türkeş'in Türk-İslam ülkücülüğünün kurucusu olduğunu belirterek, "Alparslan Türkeş, memleketin içinde bulunduğu sıkıntılarla nasıl yol göstereceğini gösteren bir kutup yıldızıdır. Biz de onun izinde, bu kutlu davaya ses verip, yürek verip, can vereceğiz. Ömrümüzü bu davaya feda ettik ve feda edeceğiz. 'Cennet mekan hepiniz bir Türk bayrağısınız, bayrağa leke sürmeyin' derdi. Biz de onun gösterdiği yerde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alparslan Türkeş Ortaca Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title