Haberler

Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm neden yok, bitti mi, final mi yaptı? 10 Ocak Pazartesi Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölümü bu akşam yok mu?

Güncelleme:

Alparslan: Büyük Selçuklu, Akli Film yapımı imzalı, yönetmenliğini Sedat İnci'nin yaptığı, senaryosunu Emre Konuk'un kaleme aldığı, ilk bölümü 8 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan tarih ve kurgu türündeki Türk televizyon dizisidir. TRT 1 yayın akışına göre bugün Alparslan: Büyük Selçuklu ekranlara gelmiyor. Bunun akabinde, Alparslan: Büyük Selçuklu neden yok, bitti mi, final mi yaptı? 10 Ocak Pazartesi Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölümü yok mu, bu akşam yok mu? merak edildi. İşte bilgiler...

TRT 1'in sevilen dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu bugün yok mu, neden yok merak ediliyor. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu neden yok, bitti mi, final mi yaptı? 10 Ocak Pazartesi Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölümü yok mu, bu akşam yok mu? Alparslan Büyük Selçuklu bitti mi, final mi oldu? Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam neden yok? Alparslan Büyük Selçuklu bu hafta yok mu? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümü ne zaman?

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU NE ZAMAN?

Alparslan: Büyük Selçuklu her hafta Pazartesi günü saat 20:00 'da TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

Fakat dizi bugün yılbaşı arası nedeniyle ekranlara gelmedi. Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölümü haftaya yayınlanacak.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU NEDEN YOK, BİTTİ Mİ, FİNAL Mİ OLDU?

Alparslan: Büyük Selçuklu bitmedi veya final yapmadı. Dizi sadece 1 haftalık yılbaşı arası verdi. Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölümü haftaya 10 Ocak Pazartesi 2022 tarihinde ekranlara gelecektir. Dizi Pazartesi günleri yayınlanacaktır.

Bugün Alparslan: Büyük Selçuklu tekrar bölümü ile ekranlara gelecek.

TRT 1 10 OCAK YAYIN AKIŞI

19:00 - Ana Haber

20:00 - Alparslan: Büyük Selçuklu

23:25 - Görevimiz Tehlike 5

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU KONUSU NE?

Anadolu'nun kapılarını Türklere açan Sultan Alparslan'ın kutlu yolculuğu...

Büyük Selçuklu Sultanı Tuğrul Bey, veliahtını tayin edeceği gün, Bizanslıların Türkmenleri kılıçtan geçirdiği haberini alır. Bunun üzerine Anadolu'ya sefer emri verir. Sefere giden Selçuklu meliklerine gizemli birtakım suikastçılar saldırır. Saldırının izleri Alparslan'ı hiç ummadığı bir yere götürür. Alparslan suikastçıların peşindeyken, Bizans zulmünden kaçan bir Türkmen kızı Akça'nın hayatını kurtarır. Bu, Alparslan ve Akça Hatun arasındaki destansı aşkın ilk kıvılcımı olur. Ancak Alparslan, Akça'nın güzelliğinin ardında sakladığı sırlardan habersizdir.

Bizans İmparatoru, Türkmenlerle olan sorunların çözülmesi için General Dukas ve Yüzbaşı Romen Diyojen'i Ani'ye gönderir. Ancak Ani Tekfuru Kekavmenos'un oğlu Yannis'in yaptığı hata, Sultan Tuğrul'un savaş kararı almasına yol açar. Çocukken gördüğü düşlerde kendisine kutlu fetihler müjdelenen Alparslan, Selçuklu ordusuyla birlikte Pasinler'de Bizans ordusuyla karşı karşıya gelir. Pasinler Savaşı, Alparslan'a Anadolu'nun kapılarını Türklere açmak için çıktığı kutlu yolda ilk adım olacaktır.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU OYUNCULARI KİMLER?

Barış Arduç : Melik Muhammed Alparslan : 1- : Çağrı Bey'in oğlu, Tuğrul Bey'in yeğenidir.

Fahriye Evcen : Akça Hatun : Hasan'ın kızıdır. Küçükken annesi Kekavmenos tarafından öldürülmüş daha sonra Kekavmenos onu Maria adlı kızı olarak yetiştirmiş ve obaya casus olarak göndermiştir. Lakin Akça Hatun kendisinin Türk olduğundan haberdardır.

Mehmet Özgür : Hasan : Çağrı Bey'in, Alp Arslan'ın ve Melikşah'ın veziridir. Akça hatunun babasıdır.

Yurdaer Okur : Tuğrul Bozan : Gazneliler Devleti emiridir. Karmatilerin lideridir.

Sarp Levendoğlu : Romen Diyojen : Bizans İmparatorluğu'nun bir yüzbaşısı'dır. Alparslan'ın bir düşmanıdır.

Gizem Karaca : Evdokya : Konstantinopolis patriği I. Mihail Kirularios'un yeğenidir. Devlet işlerinde Ani tekfuru Kekavmenos'a yardım eder.

Barış Bağcı : Tuğrul Bey : Çağrı Bey'in kardeşi, Alparslan'ın amcasıdır. Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun ilk hükümdarıdır.

Erdinç Gülener : Çağrı Bey : Tuğrul Bey'in abisi; Alparslan'ın ve Süleyman'ın babası; Melikşah'ın dedesidir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Alparslan Büyük Selçuklu Dizi Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title