Haberler

Alp Kırşan'ın eşi Zeynep Dörtkardeşler Kimdir?

Güncelleme:

Sporcu olacağını düşünürken bir anda oyuncu olmaya karar veren, izleyenleri neşesiyle büyüleyen Alp Kırşan ile 2014 yılında dünya evine giren ve şu sıralar bebek bekleyen Zeynep Dörtkardeşler kimdir?

ZEYNEP DÖRTKARDEŞLER KİMDİR?

İzmir Karşıyaka'da Ahmet ve Neşe çiftinin tek çocuğu olarak 26 Ağustos 1989'da dünyaya gelen Zeynep Dörtkardeşler'in babası Karşıyaka Spor Kulübü'nün alt yapısında yetişim A takımına gelen eski futbolcu, annesi ise bankacıdır. Dörtkardeşler, Kız Meslek Lisesi grafik bölümünden mezun oldu. Ardından Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde eğitimine devam etmiştir.

Alp Kırşan'ın eşi Zeynep Dörtkardeşler Kimdir?

BEST MODEL OF TURKEY ''EN İYİ FİZİK''

Türler farklı olsa da Zeynep, babasının izinden gidip 7 yıl boyunca Karşıyaka Spor Kulübü'nde voleybol oynamıştır. Lise ikinci sınıftayken İzmir'de mankenlik yapmaya başladı. Bunun üzerine 2005 yılında Best Model of Turkey'e katılarak ''En İyi Fizik'' seçildi. Elde ettiği başarının ardından İzmir'den İstanbul'a gelerek Uğurkan Erez'in ajansına bağlı modellik yapmaya başladı. Zeynep Dörtkardeşler, sporcu, model kimliğine rağmen oyunculuğu seçti.

Alp Kırşan'ın eşi Zeynep Dörtkardeşler Kimdir?

İLK OYUNCULUK DENEYİMİ ''DOKTORLAR''

Kamerayla ilk karşılaşması 2007 yılında Doktorlar dizisiyle oldu. Dörtkardeşler birçok yapımda yer alsa da, kadrosu Zeki Alasya, Nilgün Belgün, Melek Baykal gibi usta isimlerden oluşan ve 2008 yılında dahil olduğu ''Akasya Durağı'' dizisi ile yıldızı parladı.

Alp Kırşan'ın eşi Zeynep Dörtkardeşler Kimdir?

ALP KIRŞAN İLE EVLİ

Zeynep Dörtkardeşler, birlikte oynadıkları ''Akasya Durağı'' adlı dizide Alp Kırşan ile tanışarak 27 Ekim 2014 tarihinde nişanlandı. Fazla geçmeden 13 Aralık 2014 tarihinde Acun Ilıcalı'nın nikah şahitliğiyle çift dünya evine girdi. Alp Kırşan ile evliliğinden Efe adında bir oğlu olan Zeynep Dörtkardeşler, şu günlerde ikinci çocuğunu dünyaya getirmeye hazırlanıyor. Alp Kırşan hakkında tüm merak edilenler yazısında.

YER ALDIĞI PROJELER

Zeynep Dörtkardeşler spordan oyunculuğa uzun bir serüven sonunda çeşitli projelerde yer alarak hedefine ulaşmış gibi görünüyor. Oyunculuğa ilk olarak 2007'de dahil olduğu Doktorlar dizisiyle başlayıp sırasıyla; 2007 Kader, eşi Alp Kırşan ile tanışmasına vesile olan ve kariyerinde neredeyse dönüm noktası sayılabilecek 2008 Akasya Durağı, 2010 Maskeli Balo, 2011-2012 yıllarında Dinle Sevgili, 2012 Umutsuz Ev Kadınları ve son olarak SİNE 8 adlı çalışmada yer aldı.

Alp Kırşan'ın eşi Zeynep Dörtkardeşler Kimdir?

Alp Kırşan'ın eşi Zeynep Dörtkardeşler Kimdir?

Alp Kırşan'ın eşi Zeynep Dörtkardeşler Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Zeynep Dörtkardeşler Alp Kırşan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title