Haberler

"Almeida Tüm Planları Alt Üst Etti"

Güncelleme:

Samet Aybaba, deplasmanda Galatasaray'a 2 - 1 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Beşiktaş TEKNİK DİREKTÖRÜ AYBABA ALMEİDA'NIN OLMAMASI TÜM PLANLARIMIZI ALTÜST ETTİ

BEŞİKTAŞLI FUTBOLCU GÖKHAN SÜZEN POZİSYONA GİRMEKTE ZORLANDIK

DENTİNHO PERFORMANSIMI BEĞENMEDİM

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, deplasmanda Galatasaray'a 2 - 1 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Aybaba, şöyle konuştu;

İyi konsantre olup başlayamadık. Sonra uzun süre oyuna adapte olamadık. Orta alanda ve kenarları kullanmada sıkıntı yaşadık. Orta alanı çabuk geçen bir takımdık. Almeida'nın olmaması planlarımızı altüst etti.

İkinci yarıda skoru 2-1'e getirdiklerini kaydeden Aybaba, 2-1'den sonra Fernandes, Olcay ve Oğuzhan'ın bir şeyleri iyi yapması lazımdı. Ancak geçmiş haftalardaki ritmi yakalayamadık dedi.

Aybaba, Almeida'nın hücumdaki en etkili oyuncuları olduğunu belirterek, Onun yerine ilerde topu tutacak bir ikinci oyuncumuz yok. Bunu Holosko ile yapmaya çalıştık, ama istediğimiz kadar başarılı olamadık. Santrfor eksiğimiz var şeklinde konuştu.

Maçın genelinde ritim yakalayamadıklarını anlatan Aybaba, Eksik yakaladığımız rakibimizin üstüne gidemedik. Bundan sonra 15 maçımız var. Büyük takımız, çevirmesini bileceğiz. 1-2 maçlık düşünmeyeceğiz ve hemen önümüzdeki maça hazırlanacağız diyerek sözlerini tamamladı.

Siyah-beyazlı futbolcu Gökhan Süzen ise, Galatasaray'ın ilk 15-20 dakika baskı yapacağını bilerek sahaya çıktıklarını vurgulayarak, Maçlara baskılı başlayan bir takım. 15 dakikayı atlattığımız takdirde dengeyi kuracağımızı biliyorduk. Ancak kötü bir dakikada kötü bir gol yedik. Bizim gibi büyük takıma yakışmayan gol yedik. Yine yenilmemesi gereken son dakikada bir gol daha kalemizde gördük ve 2-0 geriye düştük. Ancak ikinci yarıda golü güzel bir zamanda bulduk ifadelerini kullandı.

Melo'nun atılmasıyla kendileri için gidişatın olumlu hal aldığını kaydeden siyah-beyazlı futbolcu, şöyle devam etti

Fakat sadece oyunun hakimiyeti bizdeydi. Pozisyona girmekte zorlandık. Bir iki pozisyonumuz ve bir iki girişimimiz oldu. Böyle bir anda Galatasaray'ı yakalamışken daha iyi oynamamız gerekiyordu. Daha çok pozisyona girip maçı çevirmemiz lazımdı, ama olmadı.

Büyük bir takımda oynamasının kendisini heyecanlandırıp heyecanlandırmadığı sorusunu ise Gökhan Süzen, Yeni formamla ilk maçımı derbide oynadım. Beşiktaş'ta oynamanın avantajları var. Taraftarların önünde oynayacağım. Daha önce taraftarların önünde oynamamıştım. Benim gibi sol bek oynayan oyuncu için olumlu olacak. Hücumu seven bir oyuncuyum. İçerde oynayacağımız ve topun bizde olacağı anlarda benim için avantajlı durum olacak. Bugün kanatlarda etkisizdik ve topu önde tutamadık diye yanıtladı.

Beşiktaş formasıyla ilk maçına çıkan Brezilyalı futbolcu Dentinho ise iyi oynamadığını dile getirdi.

Dentinho, Galatasaray ile çetin bir mücadele yaptıklarını vurgulayarak, Yemememiz gereken iki gol yedik. İkinci yarıya iyi başladık. Melo'nun atılmasından sonra topa sahip olan bizdik. Ancak golü bulamadık. Bunun üstesinden gelip önümüzdeki maçlarda telafi etmeliyiz ifadelerini kullandı.

Beşiktaş forması giymekten mutlu olduğunu anlatan yeni transfer, İlk maçımda biraz stres vardı. İlk maç olması itibariyle heyecanlandım. Ancak başımızı kaldıracağız ve şampiyonluk için mücadele vereceğiz diye konuştu.

Takımda henüz oyuncuların isimlerini bilmediğine dikkati çeken Dentinho, Onları öğrenmem lazım. Fizik olarak hazırdım. Kadroya girdim ve sonrasında oyuna dahil oldum. Ancak performansımı beğenmedim şeklinde konuştu.

Galatasaray'da kırmızı kart gören Melo'nun hareketini görüp görmediği yönündeki soruya ise siyah-beyazlı futbolcu, Ben pozisyona yakındım, ama başım yerde olduğu için görmedim yanıtını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Süzen Samet Aybaba Galatasaray Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title