Haberler

Almanya'da Türk Milletvekilleri Soykırım İddialarına Hayır Demedi

Güncelleme:

Sözde Ermeni soykırımı iddialarının kabul edildiği Alman parlamentosunda bulunan 12 Türk milletvekillinden en az 11'i tasarıya hayır oyu vermedi.

Alman parlementosunda sözde Ermeni soykırımı iddiaları 1 ret ve bir çekimser oya karşı kabul edildi. Alman parlementosunda halihazırda 12 Türk milletvekili bulunuyor. Bu milletvekillerinden birinin hayır oyu verdiğini kabul edecek olursak bile geriye kalan 11 Türk milletvekilinin oylamada hayır oyu vermedikleri ortaya çıktı.

İşte Alman parlamentosundaki Türk milletvekilleri:

Mahmut Özdemir - SDP

Aydan Oğuz - SDP

Metin Hakverdi - SDP

Cansel Kızıltepe - SDP

Gülistan Yüksel - SDP

Cem Özdemir - Yeşiller Partisi (Eş Başkanı)

Ekin Deligöz - Yeşiller

Özcan Mutlu - Yeşiller

Sevim Dağdelen - Sol Parti

TÜRK MİLLETVEKİLİ ERMENİ ROZETİ TAKTI

Almanya'da Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir, sözde Ermeni soykırım yasa tasarısının Almanya Federal Meclisi'ne getirilmesi konusundaki gayretlerinden dolayı ülkedeki kiliselere teşekkür etti. Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir'in yakasında Ermeni rozeti ile kürsüye çıkması dikkat çekti.

KİLİSEYE VE CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİ

Oylama öncesi söz alan ve Türkiye aleyhine sert cümleler kullanan Cem Özdemir, "Bu tasarının meclise gelmesinde emeği olan Büyük Koalisyon Hükümeti'ne, Kiliselere, Cumhurbaşkanı Gauck'a ve Federal Parlamento Başkanı'na teşekkür ediyorum" dedi.

OYLAMA ÖNCESİ TALAT VE ENVER PAŞA'YA "KATİLLER" DEDİ

Sözde Ermeni soykırım yasa tasarısının Federal Meclis'te oylanmasına ilk önayak olan isim Cem Özdemir, oylama öncesi konuşmasının bir bölümünde Talat ve Enver Paşa'nın adını anarak "katiller" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

Rambo Dortmund:

Bu hep oyundur ne zaman Türkiye cikisa ciktiysa boyle oyunlar oynaniyor bize karsi , helbet Hukumetimizde bir cevap vercektir korkmaya gerek yok biz Muz cumuriyeti degiliz Dünyanin en Zengin 18 ci Ulkesiyiz 23 Avrupa Ulkesini satin alacak gucdeyiz uzerine bir sicak Cay icelim keyfimizi hic bozmayalim

28
11
yanıtYanıtla
mustafa:

domuz eti yiye yiye kim olduklarını nereden geldiklerini unutmuşlar

21
4
yanıtYanıtla
ÖZÜMTÜRK_C...:

o türk asıllı denilen milletvekillerin Hepsi HDP kafalı

16
0
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Daha Alman Cumurbaskani kabul etmesi lazim, Almanlar Yil 2023 de gorecekler yeni gucumuzu biz Ulke olarak Almanlara bagli degiliz

12
1
yanıtYanıtla
qqq:

cem denen kafiri türkün bir avuc topragina kurban etmessen hükümet senden razi degilim

12
0
yanıtYanıtla
KAPKARA:

İkide bir Türk deyip de adamın kafasını bozmayın bunlarda Türklük diye bir şey kalmamış. .

11
1
yanıtYanıtla
aaa:

allahin gazabi cem gibilerin üstüne olsun

10
0
yanıtYanıtla
Muhsin Usta.:

Cem soyunu belli etmis, , , Bu mahlukun. TC. ye Gelmesine Müsade edenlere, , , ve Eger Haaala TC vatandasiyse cikarmayanlara LANETLER OLSUN. .

yanıt2
yanıt1
tc:

şerersizler 2 kuruşa satınız yağmacı yobazlar bunlara türk denilmez eğer Şimdiki zamanda ve Gelecek de bu hainleri Türkiyenin sınırına 3 metre yaklaşırlarsa kovmazsanız sizde haysiyet yokkk Çanakkalede az mı şehit verildi

9
1
yanıtYanıtla
Vatan sever:

Türk düşmanları hepsi allahın dan bulsunlar diyecek baska bisey yok

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title