Haberler

Almanya-Türkiye Maçı Başladı

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Yarı Final Mücadelesinde Almanya ile Türkiye, St. Jakob Park Stadı'nda Karşı Karşıya Geliyor. Zorlu Maç İsviçreli Hakem Massimo Busacca'nın Düdüğü ile Başladı.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Yarı Final mücadelesinde Almanya ile Türkiye, St. Jakob Park Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Zorlu maç İsviçreli hakem Massimo Busacca'nın düdüğü ile başladı.

Zorlu maçı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Dışişleri Bakanı Ali Babacan, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak St. Jakob Park Stadı'nda izliyorlar. Ayrıca müsabakayı Turcell Süper Lig, Bank Asya 1. Lig kulüplerinin başkanları, sanat, siyaset ve spor dünyasından çok sayıda ünlü isim de izliyor. Statta maçı izlemeye gelen bütün taraftarlara ırkçılığa karşı mesajların yazıldığı yelekler dağıtılırken, maç öncesi Türk Milli Takımı'nın kaptanı Rüştü ile Alman Milli Takımı'nın kaptanı Ballack da, ırkçılığa karşı bir konuşma yaptılar.

Maçın hakemleri ve takım kadroları şöyle:

"STAT: St. Jakob Park HAKEMLER: Massimo Busacca, Matthias Arnet, Stephane Cuhat (İsviçre) ALMANYA: Lehmann, Friedrich, Mertesacker, Metzelder, Lahm, Hitzlsperger, Ballack, Rolfes, Schweinsteiger, Podolski, Klose TEKNİK DİREKTÖR: Joachim Löw TÜRKİYE: Rüştü, Sabri, Gökhan Zan, Mehmet Topal, Hakan Balta, Hamit, Mehmet Aurelio, Ayhan, Uğur, Kazım, Semih TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim" (İY-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title