Haberler

Almanya'nın En Çok Okunan Ekonomi Gazetesi Haldelsblatt:

Almanya'nın En Çok Okunan Ekonomi Gazetesi Olan Handelsblatt, Fenerbahçe'nin Başarılarını ve Son Yıllarda Kaydettiği Gelişmeleri Okuyucularına Duyurdu.

Almanya'nın en çok okunan ekonomi gazetesi olan Handelsblatt, Fenerbahçe'nin başarılarını ve son yıllarda kaydettiği gelişmeleri okuyucularına duyurdu.

Fenerbahçe'ye İngiliz futbol kulübü Chelsea karşısında oynayacağı çeyrek final ikinci maçı öncesi yaklaşık yarım sayfalık yer ayıran gazete, Fenerbahçe'nin sadece futbol alanında değil, aynı zamanda tesis ve sahip olduğu geniş pazarlama ağıyla da dünya kulüpleriyle rahatlıkla boy ölçüşecek durumda olduğunu yazdı.

Dünya futbol literatüründe "Beyaz Pele" olarak adlandırılan Arthur Zico'nun yönetiminde başarılı maçlar çıkaran Fenerbahçe'nin, bünyesinde geçmişte ve halihazırda ünlü isimlerin yer aldığına dikkat çekilen haberde, Arjantinli Ariel Ortega, Hollandalı Pierre ven Hooijdonk ve Alman futbolseverlerin yakından tanıdığı Jay Jay Okocha'nın daha önce bu takımda futbol oynadığı da kaydedildi.

Aziz Yıldırım'ın yaklaşık 10 yıl önce Ali Şen'den başkanlığı devralmasından sonra Fenerbahçe takımında hissedilir değişikliklerin yaşanmaya başlandığını belirten gazete, 1998 yılından bu yana Yıldırım'ın Fenerbahçe için yaptığı yatırımın yaklaşık 250 milyon dolara ulaştığının altını çizdi.

Haberde ayrıca, Fenerbahçe'nin borsaya girişi, kendisine ait bir televizyon kanalı kurması ve dünya genelinde faaliyet gösteren ve taraftarlara özel Fenerbahçe ürünleri pazarlayan ağın geliştirilmesi ile yerel rakipleri olan Beşiktaş ve Galatasaray'ı çok gerilerde bıraktığı ve finansman açısından önlerine geçtiğine de dikkat çekildi.

Chelsea karşısında elde edilecek gollü veya golsüz bir beraberliğin ya da bir galibiyetin Fenerbahçe'nin ilk Türk takımı olarak Şampiyonlar Ligi yarı finaline çıkacak takım olacağını belirten gazete, Aziz Yıldırım'ın Barcelona'da oynayan Ronaldinho için 90 milyon Euroluk bir teklif verdiğini, takımının serbest bırakması halinde bu oyuncunun boğazda top koşturmaya başlamasının da an meselesi olduğunu yazdı.

(MAC-NO-NO-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title