Haberler

Bayern Münih, Borussia Mönchengladbach'ı 2-0 Yendi

Güncelleme:

Bundesliga'da lider Bayern Münih, deplasmanda Borussia Mönchengladbach'ı Götze ve Müller'in golleriyle yendi ve yenilmezlik serisini 42 maça çıkardı.

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde ikinci yarının açılış maçında Bayern Münih, deplasmanda Borussia Mönchengladbach'ı 2-0 yendi.

Borussia Park Stadı'nda, yaklaşık 54 bin seyircinin izlediği karşılaşmada ilk gol pozisyonunu Bayern Münih 6. dakikada Mario Götze ile buldu. Defans oyuncularını geçerek kaleci ile karşı karşıya kalan genç oyuncunun yaklaşık 11 metreden attığı şutta top yan direğe çarparak, auta çıktı.

GÖTZE MÜNİH'İ ÖNE GEÇİRDİ

Bayern Münih'in 7. dakikada sağ taraftan geliştirdiği atakta Thomas Müller'in defansın arkasına attığı topa gelişine vuran Götze, kırmızı-beyazlı ekibi 1-0 öne geçiren golü attı.

Bayern Münih'in daha fazla topa sahip olduğu ilk yarıda Borussia Mönchengladbach, Max Kruse ve Arrongo ile yakaladığı iki gol pozisyonunu değerlendiremedi.

Maçın ilk yarısı Bayern Münih'in 1-0 üstünlüğüyle geçildi.

MÜLLER PENALTIYI GOLE ÇEVİRDİ

Bayern Münih ikinci golünü ikinci yarının başında buldu. Borussia Mönchengladbach defansının karşılaşmanın 53. dakikasında topu uzaklaştıramadığı pozisyonda, Xhaka'nın ceza sahasında topa elle müdahale etmesi sonucu hakem konuk ekip lehine penaltı kararı verdi. Penaltı atışını kullanan Thomas Müller, sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve skoru 2-0 yaptı.

Bayern Münih ligin ikinci yarısının açılış maçında Borussia Mönchengladbach'ı 2-0 mağlup etti.

YENİLMEZLİK SERİSİ 42'YE ÇIKTI

Bayern Münih puanını 47'ye çıkararak liderliğini sürdürdü. Borussia Mönchengladbach ise maç fazlası ve 33 puanla üçüncü sırada kaldı.

Borussia Mönchengladbach bu sezon sahasında ilk mağlubiyeti aldı. Bayern Münih ise yenilmezlik serisini 42 maça çıkardı.

Kaynak: AA / Spor

Borussia Mönchengladbach Thomas Müller Bayern Münih Mario Götze Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title