Haberler

Eren Derdiyok, Hoffenheim'e Dava Açtı

Güncelleme:

Almanya'da Hoffenheim ile sözleşmesi süren Eren Derdiyok, profesyonel takımda idmana çıkmak için ihtiyati tedbir alınması için mahkemeye başvurdu.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hoffenheim ile sözleşmesi süren İsviçre milli takımının Türk kökenli oyuncusu Eren Derdiyok, profesyonel takımda idmana çıkmak için ihtiyati tedbir alınması için mahkemeye başvurdu.

Mannheim-Heidelberg İş Mahkemesinde görülen davada, mahkeme heyeti başkanı Lothar Jordan, Derdiyok'un profesyonel takımda oynaması yönünde ihtiyati tedbir alınması için yaptığı başvuruyu, usul açısından reddetti.

Bunun acil görüşülecek bir dava konusu olmadığını, ana davada görüşülmesi gerektiğini ifade eden Jordan, davanın 12 Eylül'de başlamasına karar verdi.

Hakim Jordan kararı vermeden önce Derdiyok'un  ana davanın açılmasına kadar, iki günde bir profesyonel takım ile antrenmana çıkması için öneri getirerek, tarafların anlaşmasını istemişti. Derdiyok bu öneriyi düşünebileceğini ifade ederken, Hoffenheim Kulübü ise kabul etmedi.

Derdiyok'un avukatı Norbert Nasse, hakimin kararını yine de bir başarı olarak nitelendirdiklerini belirterek, forvet oyuncunun şimdilik profesyonel takımda antrenmanlara çıkmasına izin verilmediğini ancak müvekkilinin haklı olduğunun görüldüğünü savundu.

Hoffenheim takımının forvet oyuncuyu kirlamak için 500 bin avro istediği iddia ediliyor

Eren Derdiyok ile diğer oyuncular Tim Wiese, Tobias Weis ve Edson Braafheid, teknik direktör tarafından kadroda düşünülmedikleri için ikinci bir antrenman grubunda çalışmalarını sürdürüyor - Berlin

Kaynak: AA / Spor

Eren Derdiyok İsviçre Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title