Haberler

Almanya'daki Yangın

Almanya'nın Neu-ulm Kentinde Meydana Gelen Yangında Yaralananların Sayısı 20 Olarak Açıklandı. Yaralılar Arasındaki 4 Türk'ten 2'si Taburcu Olurken, Diğer 2'sinin Tedavileri Sürüyor.

Almanya'nın Neu-Ulm kentinde meydana gelen yangında yaralananların sayısı 20 olarak açıklandı. Yaralılar arasındaki 4 Türk'ten 2'si taburcu olurken, diğer 2'sinin tedavileri sürüyor.

Akşam saatlerinde çoğunlukla yabancıların oturduğu bir binada çıkan yangında yaralanan 20 kişiden 4'ünün Türk vatandaşı olduğu ortaya çıktı. Aydilek Ak ve Fatih Özer isimli yaralı Türk vatandaşları kısa süreli tedavilerinin ardından taburcu edilirken, Emin Ak ve Yaşar Yılmaz'ın ise tedavileri devam ediyor. Bu arada durumları ağır olan 2 kişinin, helikopterle yanık tedavisinde uzman bir hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Polis tarafından yapılan açıklamada, yangının çıkış sebebinin henüz belirlenemediği, olayla ilgili geniş çaplı araştırmanın devam ettiği kaydedildi.

(SD-OYK-OYK-CC-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title