Haberler

Almanya'da Tarkan İzdihamı

KÖLN-(DHA)- Alman Pro 7 kanalında yayınlanan Stefan Raab’ın sunduğu TV Total’ın Gelchenkirchen Veltins Arena’daki özel çekimlerine katılan megastar Tarkan, Alman ve Türk hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı.

Almanya’nın Köln kentinde, Tarkan’ın kaldığı otelin girişini çeviren hayranları ünlü yıldızdan imza alabilmek için birbirleriyle yarıştı. Tarkan’ın kaldığı otelin önünde toplanan genç kızlar, imza alıp bol bol da fotoğraf çektirme fırsatı buldular. Tarkan’ın Alman hayranları ünlü sanatçıya Türkçe ve İngilizce tezahüratta bulunarak ‘Seni seviyoruz’ diye tempo tuttular. Daha sonra TV Total’ın özel çekimlerine katılıp son albümünden seslendirdiği İngilizce şarkısı ile büyük beğeni alan Mega Star, tribünleri coşturdu.

AVRUPA TURNESİNE HAZIRLANIYOR

Ünü Türkiye sınırını aşan Tarkan, ekim sonunda Avrupa turnesine çıkacak. Avrupalı hayranları ile buluşmanın kendine büyük keyif verdiğini ve turne hazırlıklarının sürdüğünü belirten Tarkan, “Beni seven herkesi ben de çok seviyorum. Hayranlarımın beni konserlerimde yalnız bırakmayacağını düşünüyorum“ dedi.

Avrupa turnesi dahilinde 9 kentte konser verecek olan Tarkan, sırasıyla Münih, Stuttgart, Frankfurt, Dortmund, Berlin, Hamburg, Kopenhag, Paris ve Rotterdam‘da hayranlarının karşısına çıkacak. İşte Tarkan’ın Almanya turnesinin programı:

28 Ekim 2006: Münih, Zenith

31 Ekim 2006: Stuttgart, Porschehalle

1 Kasım 2006: Frankfurt, Jahrhunderthalle

4 Kasım 2006: Dortmund, Westfalenhalle

6 Kasım 2006: Berlin, Max-Schmeling-Halle

17 Kasım 2006: Hamburg, Colorline-Arena

18 Kasım 2006, Kopenhag, Bröndby Halle

02 Mart 2007 Paris, Bercy

03 Mart 2007 Rotterdam, Ahoy

Biletler için www.eventim.de adresine başvurulabileceği açıklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title