Haberler

Almanya'da Karbonmonoksit Gazından Zehirlenerek Ölen Aile Toprağa Verildi

Almanya'da karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölen aile toprağa verildi Almanya'da hayatlarını kaybeden Türk aile bugün gözyaşları arasında memleketleri Trabzon'da son yolculuğuna uğurlandıTRABZON - Almanya'nın Esslingen kentinde geçtiğimiz Pazartesi günü evlerinde ölü bulunan ve daha...

Almanya'da karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölen aile toprağa verildi

Almanya'da hayatlarını kaybeden Türk aile bugün gözyaşları arasında memleketleri Trabzon'da son yolculuğuna uğurlandı

TRABZON - Almanya'nın Esslingen kentinde geçtiğimiz Pazartesi günü evlerinde ölü bulunan ve daha sonra yapılan incelemede karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri belirlenen Öztürk ailesinin dört ferdi bugün dualarla memleketleri Trabzon'da son yolculuklarına uğurlandı.

Cenazeleri Almanya'dan getirilen Turgay ve eşi Filin Öztürk ile çocukları Mert ve Minel Öztürk için bugün ikindi namazı sonrasında Trabzon'un Düzköy ilçesi Çal mahallesindeki Çal İlk/Ortaokulu bahçesinde cenaze namazı kılındı. İl Müftüsü Keramettin Demir'in kıldırdığı cenaze namazına Vali Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ile binlerce vatandaş katıldı.

Turgay Öztürk'ün babası İbrahim Öztürk'ün cenazede güçlükle ayakta durduğu gözlenirken, oğlu, gelini ve torunlarının ardından uzun süre gözyaşı döktü. Cenaze namazının ardından Öztürk ailesinin 4 ferdi Çal mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İbrahim Öztürk Trabzon Almanya Çal 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title