Haberler

    Almanya Bundesliga'nın izlenme oranı 1 milyarı aştı...

    Belarus, Güney Kore, Estonya, Faroe Adaları, Tayvan ve Türkmenistan, Burundi, Kosta Rika gibi ülkelerde futbol maçları devam ediyor.

    Belarus, Güney Kore, Estonya, Faroe Adaları, Tayvan ve Türkmenistan, Burundi, Kosta Rika gibi ülkelerde futbol maçları devam ediyor. Ancak dünya üzerinde herkesin ilgisini çeken yani popülaritesi yüksek olan ülkelerde spor karşılaşmaları oynanmıyor. Bu doğrultuda söz konusu ülkelerden Almanya'da futbol maçları önceki gün yeniden başladı. Hal böyle olunca tüm sporseverlerin ilgi odağı da bir anda Panzerler oldu. Bundesliga da bu alanda tek olması nedeniyle izlenme oranlarında da tarihinin en iyi günlerini geçirmeyi başardı. Alman basınından edinilen bilgilere göre Bundesliga'daki maçları 1 milyar, 2. Lig'deki karşılaşmaları ise ortalama olarak 200 milyon insanın takip ettiği ortaya çıktı.

    Derbi neredeyse 1.5 milyar

    Bu da demek oluyor ki yaklaşık 8 milyar nüfusu bulunan dünyada, neredeyse her 8 insandan 1'i Almanya'yı izliyor. Öte yandan bu karşılaşmalardan en ilgi çekeni cumartesi günü oynanan Ruhr Derbisi olmuştu. Borussia Dortmund ile Schalke arasında oynanan ve Sarı- Siyahlılar'ın 4-0 kazandığı karşılaşmayı ise yaklaşık olarak 1.5 milyar insanın izlediği bildirildi. Ortaya çıkan bu rakamlar doğrultusunda Almanya'da futbol maçları tarihinin en yüksek reytinglerine ulaşıldığı da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

    Devler Ligi'ni yakaladılar

    Geçtiğimiz yıl Tottenham ile Liverpool arasında oynanan Şampiyonlar Ligi'ni yaklaşık olarak 1.5 milyar insan takip etti. Koronavirüs sürecinde futbolseverler, yeşil sahalara hasret kalınca Almanya Bundesliga'da oynanan maçlar neredeyse bu sayıya ulaştı. Resmi rakamların önümüzdeki günlerde açıklanacağı da bildirildi. (Fanatik)

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Bundesliga Almanya Belarus Futbol Haberler

    Bakmadan Geçme

    AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title