Haberler

Almanya, Afganistan'a Daha Fazla Asker Göndermeyecek

Almanya Savunma Bakanı Franz Josef Jung, Almanya'nın Afganistan'a Daha Fazla Asker Göndermeyeceğini, Ayrıca Afganistan'daki Askerlerinin de Ülkenin Güneyine Konuşlandırılmasına İzin Vermeyeceklerini Söyledi.

Almanya Savunma Bakanı Franz Josef Jung, Almanya'nın Afganistan'a daha fazla asker göndermeyeceğini, ayrıca Afganistan'daki askerlerinin de ülkenin güneyine konuşlandırılmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

Alman Deytsche Welle Gazetesi'nin haberine göre, Almanya Savunma Bakanı Jung, Afganistan'a daha fazla asker gönderme niyetinde değil. Almanya olarak Afganistan'a daha fazla asker göndermeyeceklerini belirten Jung, bunun yanı sıra, Afganistan'da görev yapan Alman birliklerinin de Afganistan'ın görece daha çok şiddet olaylarının yaşandığı güney kesimlerine konuşlandırılmasına da izin vermeyecekleri açıklamasında bulundu. Almanya'nın Afganistan'da bulunan 3 bin 200 askeri, başkent Kabil ve güneydeki

eyaletlere göre daha güvenli olan kuzey bölgelerde konuşlanmış durumda.

ABD Savunma Bakanı Robert Gates, geçtiğimiz hafta yaptığı bir açıklamada, Avrupa ülkelerinin Afganistan'a 3 bin 200 ek asker göndermesini istemişti. Afganistan'da, NATO bünyesinde görev yapan 40 bin askerin yarısından fazlasını ABD askeri oluşturmakta.

(İHA-OYK-OYK-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title