Haberler

Alman Vekilin Kobani Pankartı Ortalığı Karıştırdı

Güncelleme:

Almanya'da Sol Partili Federal Parlamento Milletvekili Christine Buchholz'un Kobani'deki Kürtlere destek için yazdığı pankart sosyal medyada günün konusu oldu.

Almanya'da Sol Partili Federal Parlamento Milletvekili Christine Buchholz'un Kobani'deki Kürtlere destek için yazdığı "Kobani'deki direnişle dayanışma- ABD bombardımanı durmalı." pankartı sosyal medyada günün konusu oldu.

PARTİDE SOĞUK DUŞ

Partisinin Barış Sözcüsü olan Christine Buchholz, Facebook üzerinden paylaştığı pankarta, "Kobani'deki direnişle dayanışma- ABD bombardımanı durmalı." yazdı. Milletvekilinin pankartı Sol Parti'de soğuk duş etkisi yaparken; parti içinden tepkiler geldi.

ÖFKEYE NEDEN OLDU

Kürtlerin tam da ABD'nin IŞİD hedeflerine bombardımanı arttırmasını istediği gün tam tersi mesaj veren Christine Buchholz ise, sosyal medyada alay konusu ve öfkeye sebep olan pankartı savundu.

SAVAŞ SİLAHLA KAZANILMAZ

Buchholz, savaşın sadece silahla kazanılamayacağını, ABD bombardımanının IŞİD'i politik olarak güçlendireceğini ileri sürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Almanya Kobani Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

HASAN:

Işid pkk ve senin gibi pislikleri acımasızca katlettiği için hiçte üzülmüyor ve Allah ın işi diyorum. Sizler sanki çok mahsumsunuz. Allah belanızı verdi işte.

32
14
yanıtYanıtla
MALATYALI:

ULAN ALMAN BOZUNTUSU MİLLETVEKİLİ GEÇİNEN PROVAKATÖR! SANA GİRİPTE ÇIKMAYAN NE İÇİNDE KALDI DA ÇIKARTAMIYOR MUSUN KALTAK???

20
15
yanıtYanıtla
adem:

akilli bir kadin , baris deyip kendi topraklarini bombalatan Suriye Kürtlerine ve demokrasi, kobane deyip Türkiyede 35 insanin ölmesine , milyonlarca lira maddi manevi zarara yol acan türkiye kürtlerine pkk , hdp lilere ders olsun

28
7
yanıtYanıtla
ELAZIĞLI:

bir alman kürde sesiz kalmıyor sözde kardeş dediğimiz türkler ses çıt yok. . . tabiki ben KÜRT-türk kardeşliğine asla inanmayanlardanım. . ALLAH HAKKA YARDIMETSİN. .

9
24
yanıtYanıtla
KÜRT:

helal olsun

15
17
yanıtYanıtla
ne mutlu türküm diyene:

bu zilli ne istedigini bilmiyo yokmu sogutacak

18
13
yanıtYanıtla
burasi almanya:

almanya demokrasi ve medeni düzen acisindan takdir ettigim bir ülke ama türkiyeye saldiran bir terör örgütüne niye bel baglar anlamis degilim bizde almanlara zarar veren örgütleri destekleseydik herhalde güclü bir devlet olamazlardi alman basini alman halkinin iradesini temsil etmiyor halk kendi sorunlariyla ugrasiyor

15
4
yanıtYanıtla
tecessus:

Türk milletide ölen 30 bin şehidin fotoğraflarını yollasın bu hanıma . Sadece Kobani için 35''in üzerinde polis, asker, vatandaş katledildi . Birde taşla molotofla protesto adı altında yaptıkları gösterilerin videolarını da yollamak lazım . Hatta almanya''da bir proğram hazırlayıp yayınlasın devlet . . .

18
1
yanıtYanıtla
REST ÇEKERİZ:

MK ALMANLARINDAN NEFRET EDİYORUM SİZ KENDİNİZE ÇEKİ DÜZEN VERİN FAŞİST ALMANLAR DİRİ DİRİ YAKTIĞINIZ YAHUDİLERDEN ÖZÜR DİLEYİN ÖNCE SİNSİ İNGİLTERENİN LAFIYLA TÜRKİYEYE DERS VERMEYE KALKMAYIN BEDELİ AĞIR OLUR TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL ARTIK

9
8
yanıtYanıtla
dogrucum@m.m:

Bu da alman mali :

9
6
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title