Haberler

Alman Milletvekili Bartın Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Almanya Sosyal Demokrat Partisi Milletvekili ve Parti İç İşleri Sözcüsü Dr.

Almanya Sosyal Demokrat Partisi Milletvekili ve Parti İç İşleri Sözcüsü Dr.

Dieter Wiefelspuitz Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti.

Ziyarete, Milletvekili Dr.Dieter Wilfelspütz, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Multi Kültür Derneği Genel Müdürü Kenan Küçük katıldı. Almanya Milletvekili Dieter Wiefelspuitz, Bartın'ı çok beğendiğini bu kadar güzel bilmediğini kendilerine gösterilen misafirlikten dolayı da memnun kaldığını ve Bartın'ın cennet olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise, "Bildiğiniz gibi, Almanya'nın Lünen Kenti ile Bartın kardeş kent oldu. Kardeş kent Lünen'den gençler buraya geldi. Bizim gençlerimiz de oraya gitti. Bizde orada çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Önümüzde ki günlerde güreşçilerimiz düzenlenen dostluk turnuvasına katılmak üzere yine oraya gidecekler. İki kent arasındaki dostluk devam edecektir" dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Milletvekili Dr. Dieter Wilfelspütz ve beraberindeki misafirlere, Bartın'a özgü geleneksel el sanatı tel kırma işlemeli tepsi,

"Bartın Değişiyor" isimli kitabı ve Belediye kültür yayınları olan "Bartın'da Yerel Basın" ve "Çetin Asma ile Tarihe Yolculuk" isimli kitapları hediye etti. Alman misafirleride Başkan Akın'a, kendi ülkelerini anlatan broşürlerle birlikte çeşitli hediyeler verdi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemal Akın Almanya Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title