Haberler

Alman Medyasından, Türk Şarkıcıya Karalama Kampanyası

Almanya'da Yaşayan Türk Arabesk Hip-hop Sanatçısı Muhabbet, Alman Medyasının Saldırısının Kendisini Yıprattığını Söyledi.

Almanya'da yaşayan Türk arabesk hip-hop sanatçısı Muhabbet, Alman medyasının saldırısının kendisini yıprattığını söyledi.

Almanya Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier ve Fransa Dışişleri Bakanı Bernard Kouchner ile Arabesk tarzda Almanca bir şarkı seslendiren Muhabbet, kendisine yönelik yapılan kökten dinci iftirasına çok üzüldüğünü belirtti. Berlin'de Keçili Park'ta "Almanya" albümüne klip çeken Muhabbet, Alman medyasının kendisini yıpratmaya çalıştığını ifade ederek, "Albüm için Almanlardan olumsuz tepkiler alıyorum. Ama ABD'den de tebrik postaları alıyorum ve çok seviniyorum" dedi. Almanya'da yaşayan gençler arasında

parçasının çok sevildiğini belirten Muhabbet, son iki hafta içinde yaşananların kendisini çok üzdüğünü ve yıprattığını açıkladı.

Alman medyası tarafından kökten dinci olarak nitelendirilen Muhabbet, Bakanlarla birlikte yaptığı vokalin sansasyona sebep olduğunu belirtti. Türkiye'de "Haydi Kızlar Okula" kampanyasına katkıda bulunan şarkıcı, daha önce Almanya'da örnek sanatçı seçildiğini söyledi. Muhabbet, başarılı oldukça bazı Almanlar tarafından karalama kampanyalarının yürütüldüğünü, ancak yaptığı parçayla bu kişilere elini uzatarak mesaj vermeye çalıştığını kaydetti.

Ailesi tarafından Müslüman geleneklerine göre yetiştirildiğini belirten Muhabbet, "Babam beni inançlı büyüttü ama bunlar benim törelerime küfretti. Ben buna kesinlikle boyun eğmeyeceğim" dedi.

Muhabbet'in, yakında piyasaya çıkacak albümünde, Almanya'ya eleştiriler yer alıyor. Almanya ve Fransa Dışişleri bakanlarının Muhabbet'e vokal yaptıkları şarkının sözleri ise şöyle:

"Almanya Almanya, Kendine gel, Gözlerini aç, Beni anla, beni gör, yargın benim gerçeğim değil, Kara kafamı, saçımı unut geç, Almanya neden arkanı dönüyorsun".

(SE-PNR-PNR-ÖK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title