Haberler

Alman Hastanesi ve Özel Şifa Hastanesi Tüp Bebek Konusunda Protokol İmzaladı

Alman Hastanesi ile Çorlu'da Faaliyet Gösteren Özel Şifa Hastanesi, Tüp Bebek Tedavisi İçin Protokol İmzaladı

Alman Hastanesi ile Çorlu'da faaliyet gösteren Özel Şifa hastanesi, Tüp Bebek tedavisi için protokol imzaladı.

Çorlu'da bulunan bir otelde yapılan protokol imza töreninde iki hastanenin idarecileri hazırlanan iş birliği protokolünü imzaladı.

Yapılan törende konuşan Alman Hastanesi Medikal ve Bilimsel koordinatörü Op. Dr. Hakan Kozinoğlu iki hastane arasında imzalanan protokol ve başlatılan iş birliği sayesinde Çorlu ve bölgesinde tüp bebek tedavisi görmek isteyen hastaların İstanbul'a giderek iş, zaman ve para kaybından kurtulacağını söyledi.

Birçok tüp bebek tedavisi görmek isteyen hastanın Çorlu'dan İstanbul'a gitmek zorunda kaldığını da ifade eden Kozinoğlu şunları kaydetti:

'Çorlu ve bölgesinden her gün çok sayıda tüp bebek tedavisi görmek isteyen hastalarımız İstanbul'a bizin hastanemize gelerek müracaat ediyor. Bu durumu Çorlu'da iş birliği yaptığımız hastane yetkilileri de fark etmiş olacak ki bize böyle bir çalışma için imkan tanıdılar. yapılan protokol ve anlaşma sayesinde, bundan böyle hastalar her muayene ve kontrol gününde İstanbul'a gitmek zorunda kalmayacak. Bütün ön görüşmeler Çorlu'daki anlaştığımız özel hastanede yapılacak. Biz Alman Hastanesi olarak sadece uygulama sırasında hastayı İstanbul'a çağıracağız. Hamilelik süresince hastanın bütün şikayetlerine Çorlu'daki hastane bakacak. Bu sayede, bir çok insan bu gibi konulardas İstanbul'a giderek iş, zaman ve maddi kayıp yaşamayacak.'

(KUN-MEK-MHD) - TEKİRDAĞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title