Haberler

Alman Gazeteci: Beşiktaş'ın Bayern Münih'i Geçme İhtimali Yüzde 30

Güncelleme:

Alman Bild gazetesinin yazarı Stefan Krause, "Beşiktaş'ın turu geçmesi için tutkulu oyuna ihtiyacı var. Ben Beşiktaş'ın tur atlama şansını yüzde 30 olarak görüyorum." dedi.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Bayern Münih oldu. Alman Bild gazetesi yazarı Stefan Krause, Beşiktaş- Bayern Münih eşleşmesini değerlendirdi.

Alman Bild gazetesi yazarı Stefan Krause, Beşiktaş- Bayern eşleşmesini değerlendirdi:

"BAYERN'İ YENMEK İÇİN ÖZEL MOTİVASYON GEREK"

Leipzig'in Vodafone Park'ta oynadığı karşılaşmada Beşiktaş'tan çok etkilenmiştim. Beşiktaş, sert bir takım olduğunu göstermişti. Ama Bayern Münih, Leipzig'ten çok daha kaliteli bir kadroya sahip. Robert Lewandowski gibi dünya yıldızı bir golcüye sahipler. Ek olarak Jupp Heynckes'in gelişi, takıma kaybettiği güvenini fazlasıyla geri getirdi. Takımdaki tüm futbolcular, kendilerine tam güvenle sahaya çıkıyor. Beşiktaş, harika stadında çok iyi bir atmosfer önünde maçlarına çıkıyor. Belki taraftar faktörü ikinci maç için Beşiktaş'a büyük bir artı kazandırır. Ama takımın Bayern Münih'i yenebilmesi için çok özel bir motivasyonla sahada olması gerek.

"SERT SAVUNMA İŞ YAPAR"

Jupp Heynckes'in takımı sadece Mönchengladbach'a kaybetti. O maçta da ev sahibi ekip mükemmel bir futbol ortaya koydu ve çok sert bir savunma uyguladı. Defansif anlamdaki etkili görüntü, galibiyetin anahtarı olmuştu. Bayern'li futbolcular, o karşılaşmada oldukça yoruldu ve Lewandowski hiç gol şansı bulamadı. Eğer Bayern Münih'i yenmek istiyorsanız tutkuya, güce, çalışmaya ve çok koşmaya ihtiyacınız var. Tabii ki ek olarak biraz da şansın sizinle olması gerek. Ben bu turda Beşiktaş'ın çeyrek finale çıkma şansını yüzde 30 olarak görüyorum.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bayern Münih Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (40)

FENEVLİ:

FUTBOL 90 DAKIKA OYNANAN VE SONUNDA ALMANLARIN KAZANDIGI BIR OYUNDUR ICINIZDEN GECICEKLER KEK GRUBU GECTINIZ RUYA BITTI

1
24
yanıtYanıtla
dadaş25:

fenevli siz hangi takıma elenmiştiniz ya ? neydi adı o dünya devinin adı vardar ovasımıydı. . . . :))))))

yanıt14
yanıt2
KARTAL:

BABALARINDAN BİRİSİ ALMAN GALİBA ???, YOKSA BU ALMAN HAYRANLIĞININ BAŞKA AÇIKLAMASI OLAMAZ.

yanıt9
yanıt1
KARA KARTAL:

KINAYI SÖYLEDİM MERAK ETME SENDE YAKARSIN

yanıt6
yanıt0
Babakartal:

İçinizden geçen geçene bağırsaklarınız kurudu be ezikbahçe

yanıt5
yanıt3
Kartalbaba:

Almanlar ve İsrailliler bile sizin kadar sevinmiyor artık kendinizi nereye koyarsanız

yanıt5
yanıt1
Kaya:

Milli ruh ile oynarlar ise neden olmasın, Beşiktaş Avrupada iyi, güzelde transfer yaptı. Başarılar Beşktaş

17
4
yanıtYanıtla
Oya:

Milli ruhla nasil oynayacak Besiktas? Sahadaki 11 futbolcudan sadece 3 u turk futbolcu.

yanıt7
yanıt5
sana ne:

hiç de belli olmaz Kartal sürpriz yapabilir

14
4
yanıtYanıtla
Yilmaz tas:

Besiktas turu gecer

11
6
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title