Haberler
Güncelleme:

Alman Bild gazetesi A Milli Takım'ın asker selamına Nazi benzetmesi yaptı

A Milli Takımımızın deplasmanda Fransa ile 1-1 berabere kaldığı maçta milli futbolcular gol sevinci sırasında asker selamı vererek yine dünyaya mesaj gönderdi. Alman Bild gazetesi, futbolcularımızın asker selamı vermesini manşetine taşıdı. Bild, millilerimizin asker selamını Almanya'da Hitler döneminde verilen Nazi selamına benzetti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (34)

misafir:

Ah avrupa ah o kadar caniniz yaniyorki ama sizde haklisiniz be sizin icinize girdik milyonlarca turk tohumu saldik avrupada dogan cocuklarin yuzde otuzu turk kani var korkunuz o turkler bir gun bizi top yekun sevecek diye o yuzden anniyorum meraminizi ama soz acitmayacagiz seve seve tatli tatli olacak. . . . /////

48
3
yanıtYanıtla
coni:

ne anlatiyon lan acliktan surunuyo memleket daha utanmadan avrupaya laf ediyo bide !

yanıt4
yanıt14
Kara kuyu:

@MISAFIR Bir tipik yemek yedigi kaba pisligini yapan inkarci türk kafatascisi, kendisi avrupada yasiyor medeniyetin nimetlerinden tamamen faydalaniyor, avrupayi terk edecek kadarda gururuda Yok ama Oradanda hayatta cikmaz. Ama nefretinde bogulacaksin cünki hazm sorunun var.

yanıt1
yanıt7
KSK li MESUT:

TÜRK ÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR. NOKTA...

20
3
yanıtYanıtla
GFB:

boş konuşmuşsun, biz kürdüz türk kardeşlerimiz için ölürüz ve ölmeyede devam edecez. . . bak bugün adıyaman yine bir şehit verdi. . . . . . Müslümanlar Kardeştir (Hadis-i Şerif). . . . ayrıca türkü cumhuriyetlere bak azerbaycan hariç hepsi batının ve rusyanın uşağı olmuş hani türkün türkten başka dostu yoktu. . . .

yanıt6
yanıt2
MEMET33:

SENİN GİBİ BİR RUM TAKIM TARAFTARININ BUNU DEMESİ NE KADAR SAMİMİ BİLMEK İMKANSIZDIR. DAHA GEÇEN HAFTA GALATASARAYA KARŞI PSG YE BAŞARILAR DİLEYENLERE İNANMAK OLDUKÇA SAFLIK OLUR BENCE.

yanıt1
yanıt4
hasan:

hey GBF senin kafan karışmıs, Türkün Türkten başka dostu elbette yoktur, Türkdediğin bu millettir, bu milletide sen ben yani Türk Kürt vs. hepimiz oluştururuz, sen bir milletin adıyla ırkı karıştırıyorsun, Irk olarak Türk desek avrupanın yarısı bulgarlar macarlar hatta Ruslar bile Türk soyundan gelir, kastedilen TÜRK MİLLETİDİR VE BU MİLLETİDE HEPİMİZİ OLUŞTURURUZ, SEN ÖNCE ARADAKİ FARKI GÜZEL ANLA. . .

yanıt4
yanıt3
Ercan:

Almanya da yaşayan türklerin aile değerlerine önem vermesini istiyorum. Alman ırkı yaşlı ve her geçen gün azalıyor. Almanya da yönetim türklerin elinde olmalı. 20 sene sonra Almanya tammen Türklerin kontrolüne geçmeli. . plan yapmalı.

9
4
yanıtYanıtla
Seko:

Siz ilk önce kara gemişinize bakın Nazi Köpekleri

11
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

naziler siz hiç konuşmayın

10
2
yanıtYanıtla
Drachen 1:

Almanlar önce kendi pisliklerini temizlesinler. Milyonlarca insanın kanı daha halen ellerinde. Her gece saat 21. 00 den sonra NTV ve WELT TV den nazi Almanya''sını gösteren bir devlet önce kendisine aynada baksın . Geçen hafta Halle şehrinde 2 insanı öldüren 2 kişiyi ağır yaralayan saldırgan Alman sağcısı değil miydi.

11
1
yanıtYanıtla
MAMBA:

Zaten bu bild , der spigel takip edin bakın 10 haberin 9 u Türkiyeyle alakalı karalama kampanyası çok büyük kuyruk acıları var çokkkk.

10
1
yanıtYanıtla
yovalı:

bende çok benzettim

0
11
yanıtYanıtla
derviş dede:

hımmmmm bu almanlar naziydiler demi

8
1
yanıtYanıtla
Gül:

Halede öyle

yanıt5
yanıt1
lol:

bild bize değil bulgar seyirciler için diyor doğru düzgün haber yapın

1
6
yanıtYanıtla
Yani:

Ne olmuş yani.Almanların çoğu halen hitleri ve nazileri savunuyor

4
1
yanıtYanıtla
Gultepeli:

Yavvv busalaklar once kendilerine baksinlar onlar herhareketi yapak mubah biz adamgibiabam semvermk suçmu hadiyinlennordan sipalar vatansever görmek zorunuza gidiyosa gelin turkiyeye insanlikögrenin tamammııı

5
0
yanıtYanıtla
woooyn:

kendi atalarına benzetmişler, kuyruğuna basılmış kedi gibi dönüp duruyorlar :)))

3
1
yanıtYanıtla
sedat:

Allah her daim Türk''ü korusun. Kıbrıs bile kelek yapıyor dostumuz kalmamış maalesef. . .

3
1
yanıtYanıtla
VEDAT:

Kim karşı çıkıyorsa Yahudilerden rüşvet almıştır.

yanıt1
yanıt0
Deli Ama Dahi:

açın kapıları salın suriyeli leri biraz da onlar uğraşsınlar da görsünler anyayı konyayı . . . .

2
1
yanıtYanıtla
AA:

KORKUYORSUNUZ DEGILMI ANCAK HAVLAYIN. CAKALLAR SURUSU SIZI. GUCLU OLMAMIZ, BIRAZ GOSTERINCE KORKUYORSUNUZ DEGILMI.

3
0
yanıtYanıtla
bence:

Bilim, teknoloji, bilim, teknoloji, hergün her dakika devlet-millet olarak böyle deyip, bugünden itibaren tüm varlığımızı bu yola harcamalıyız ki, bu emperyal ülkeler bizi ezmesin. Eğitimde kökten-silbaştan herşeyi yenilememiz lazım. 5 yaşından itibaren gelecek neslimiz sadece bilim ve teknoloji ile yatıp kalkmalı. Zira başka yolu yok bunun.

2
1
yanıtYanıtla
BENCE DE:

Gençlerimiz zaten ileri teknoloji ile yatıp, kalkıyorlar. Hepsinin elinde son model telefonlar.

yanıt0
yanıt0
Gurbetci:

Almanya dünyada en büyük zalimligi yapan Hitlerle gizlice gurur duyuyor. Bize laf atacagina, kendine baksin!

1
1
yanıtYanıtla
HMM BAK HELE:

NAZİLERİN TORUNLARI NAZİ BENZETMESİ YAPMIŞ, BİR YAŞIMIZA DAHA GİRMEYELİM Mİ?

1
1
yanıtYanıtla
Tarafsız:

Bild gazetesini hiç sevmem ama yanlış haber yapıyorsunuz orda 2 olay ayrı ayrı değerlendiriliyor size kim tercüme ediyorsa düzgün okusun haberleri bence

0
1
yanıtYanıtla
ne diyebiliriz ki:

Yahu; 7 bin mil öteden ABD, 4-5 bin km. uzaktan rus, ingiliz, fransız v. s. buralara girecek, buralarda olacak, ben burnumun dibindeki terör yuvasına karşı tırsacağım, hakkın yok denilecek. Bakın; onun için çok güçlü olmamız, sosyal-ekonomik-modernite anlamında çok ileri gitmemiz lazım. Birlik olmamız lazım. Zararlı otlar varsa da temizlenmelidir. Bedeli ne olursa olsun dik durup eğilmememiz lazım ki; kahraman futbol takımımızda herşeye rağmen bunu yapmıştır. Tebrikler çocuklar yolunuz açık olsun.

1
0
yanıtYanıtla
FATIH:

YA HAKET SÜYLÜREM KURBAN BU YALAMA, NLAR KUDURMUSTUR LO.

1
0
yanıtYanıtla
es:

almanyayı yahudler yönetıyor ıdareyı parlementoyu ele gecırmısler eskıden turkleri seven alman sıyasıler vardı onlarda bırakınca ortam ısraıle kaldı bayrak sadece alman yönetım deyıl merkelı bıle yahudıler getırdi

1
0
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Almanlar nazi bizde yok sizde var örnek milli takım hocanız tam bir nazi subayı

0
0
yanıtYanıtla
AYDIN:

size cvb vermek isterdim de üslubum bozulmasın bu kadar dangalak ülke topluluğu başka kıtada yok heralde herşeyi eleştirip kınarlar ne hikmetse TÜRKİYEYE yapılan hiçbirşeyi kınamazlar bunlar şimdi medeni demi sizin medeniyetinize tüküreyim

0
0
yanıtYanıtla
DİĞER BAKIŞ:

Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title