Haberler

Alman Basını: Karius'un Hata Yapmasına Sergio Ramos'un Dirseği Neden Oldu

Alman ZDF Sport kanalı, Liverpool kalecisi Karius'un yaptığı skandal hataya 49. dakikada Sergio Ramos'tan yediği dirseğin neden olduğunu iddia etti.

Real Madrid'in 3-1 kazandığı UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool kalecisi Loris Karius yaptığı 2 çok büyük hatayla geceye damga vurmuştu

Madrid'in Benzema'yla bulduğu ilk golde Karius elindeki topu direkt olarak yıldız golcünün ayağına bırakmış ve inanılması güç bir hataya imza atmıştı.

RAMOS DİRESEK ATTI

Alman ZDF Sport kanalı 49. dakikada Ramos'un kale önünde Karius'un yüzüne dirsekle vurup yerde kalmasına neden olduğu bir görüntüyü paylaştı.

Bu darbeden 2 dakika sonra Karius, tarihi hataya imza atarak Madrid'in ilk golüne sebep olmuştu. Alman televizyonu bu büyük hatanın, Karius'un yüzüne aldığı darbeden kaynaklanabileceğini iddia etti.

Ramos, maçın başlarında Salah'ı da sakatlayıp oyundan çıkmasına sebebiyet vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Liverpool Madrid Spor Haberler

500

Yorumlar (33)

abc:

almanlarda hemen kalecilerini korumaya çalışıyor. istediğiniz kadar yırtının. karius maçı hediye etti

74
11
yanıtYanıtla
Eskiden Futbolda:

italyan Mafyasi Kraldi!!! Artik ispanya Mafyanin Krali!!! özellikle M. Salahi Sert Bi Foulle Yere Sermek icin R. Madridli Bir Cok Futbolcu Adamin Etrafini Dakikalarca Sarip öldürücü Dabeyi Koydular Macida ikinci Yarida Rahatca Basit Gollerle Güle Oynaya Aldilar

80
4
yanıtYanıtla
ali:

mafyalardan kral olmaz

yanıt1
yanıt0
Agusto:

Bende şunu söyleyim. Salah!ı prefesyönelce sakatlayıp gol yeme riskini en aza indirdiler. Tabiiki bu yetmezdi. Kaleciyede ister şantaj ister şike deyin bir türlü satın aldılar. . Bu kadar gol basitce yenemez. Hele 3. gol tamamen satılmış olduğu belli. Bu seviyede böyle hatalar yapılmaz. Beraberlik şansını tamamen bitirdi bu gol. Ve dahasını söyleyeyim maç beraberliğe dönseydi bile Karıus hatalı goller yemeye devam edecekti.

7
7
yanıtYanıtla
sinan:

reali tutmayi bu mactan sonra biraktim . . . . böyle sampiyon olunmaz dostluk kaybetmis

7
5
yanıtYanıtla
insan:

Muhammed salahı ramos bilerek saktladı

8
0
yanıtYanıtla
gunter:

cirkef adi ramos

7
0
yanıtYanıtla
melih:

he he bir almanın baska bir almanı aklamak için yapacagi deli sacmalıgı savunma

5
2
yanıtYanıtla
MELİH:

mal hangımız futbol cahılı futboldan anlamayan avel. kalecı nereli liverpolun kalecısı nereli bos muhabbet

yanıt0
yanıt0
gomis:

kuarejma nickli gerzek ne futboldan abnlıyorsun nede genel kulturun var kalecı alman gazete kalecı ıle ilgili yorum yapmıs kalecıde kendı ulkesının vatandası

yanıt0
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title