Haberler

    Allegri'den Balotelli'ye Eleştiri

    Güncelleme:

    Devre sonlarında yedikleri gollerde acemi kaldıklarını söyleyen Allegri, Balotelli'nin performansındaki memnuniyetsizliğini dile getirdi.

    Massimiliano Allegri, Milan'ın Parma ile oynadığı maçta Mario Balotelli'nin perfomansının kendisinde hay acirc;l kırıklığı yarattığını söyledi.

    Serie A'nın dokuzuncu haftasında Parma deplasmanına giden Milano ekibi, Parma'nın maçın bitime saniyeler kala golü bulması ile maçtan 3-2 yenik ayrıldı.

    Maçın 34. dakikasında sarı kart gören Balotelli ise 52. dakikasında kenara geldi.

    Maçın ardından Sky Sport Italia'ya konuşan Milan patrounu, "İlk yarıda az pozisyon yarattık ve iki kez kontra atağa maruz kaldık." şeklinde konuştu.

    Balotelli'nin iyi oynamadığını söyleyen 46 yaşındaki çalıştırıcı, "Balotelli'yi kenera aldım çünkü iyi bir performans sergilemedi. Taktiksel bir değişiklikti. Baloteli'nin bir kaç iyi anı oldu ama genel olarak iyi oynamadı. Benim bir santrofora ihtiyacım vardı. Ayrıca Baloteli sarı kart görmüştü ve maça 10 kişi devam etmekten korktum." sözlerini kullandı.

    İtalyan tekinik adam maçı ,"Aranın ardından daha fazla şans bulduk ve üçüncü gole de yaklaştık. Her iki yarının da sonunda yediğimiz gollerde acemi kaldık. Bizim daha fazla gole izin vermememiz gerekirdi ama onun yerine yalnış şeyi yaptık." ifadeleri ile değerlendirdi.

    "DENGEYİ TUTTURAMADIK"

    Deplasman maçarından puan almaya ihtiyaçları olduğunu sözlerine ekleyen Allegri, "Henüz dengeyi tutturamadık. Kendimizi geliştirmeye ihtiyacımız var. Bu sezonki deplasman maçlarımızdan yalnızca iki puan çıkarabildik." şeklinde açıklamalarda bulundu.

    Milan çalıştırıcısı, sezonun ikinci yarısında takımlarına katılacak iki yeni isim ile ilgili olarak, "Adil Rami ve Keiduke Honda Ocak'ta bize katıalacaklar. Onlarından da gelmesiyle daha güçlü bir ekip olacağız." ifadelerini kullandı.

    ONBİNLER GOAL.COM'U twitter'DAN TAKİP EDİYOR. SİZ DE KATILIN!

    Kaynak: GoalCom / Spor

    Massimiliano Allegri Mario Balotelli Parma Milan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title