Haberler

Allah'ın Sadık Kulu Barla'yı İzleyen Çok Fazla

Türkiye genelinde 4 Kasım'da 255 kopya ile 303 salonda gösterime giren 'Allah'ın Sadık Kulu: Barla'yı Karaman'da 13 bin 50 kişi izledi.

Türkiye'nin değişik yerlerindeki potansiyel izleyici kitlesi ve nüfusa göre Karaman'daki izlenme oranının en yüksek oran olduğu belirtildi. Karaman Nas Sinema Salonu İşletmecisi Halim Sarıdaş, filmin gösterime girdiği tarihten itibaren her yaş kesiminden sinemaseverlerin yoğun ilgisini çektiğini belirtti.

Sarıdaş, Karaman'ın Ermenek ilçesinde de yaklaşık 2 bin kişinin filmi izlediğine dikkatleri çekerek yaklaşık bir aylık gösterimle ulaşılan rakamın hem Türkiye'de hem de Karaman'da önemli bir başarı olduğunun altını çizdi. Filmi izleyen üniversite öğrencisi Sadet Cona, 4 Kasım'da vizyona giren filmi derslerinin yoğunluğundan dolayı izleme fırsatı bulamadığını ancak gerek yazılı ve görsel medyada çıkan haberlerden gerek arkadaşlarının memnun kalmasından dolayı Karaman'daki son seansında filme gittiğini belirtti. Cona, filmi beğendiğini belirterek "Film, her ne kadar animasyon tarzında olsa da, gerek kahramanı, gerekse anlatım tekniği ile küçük-büyük herkesin ilgisini çekmeyi başardı." dedi.

Bu tür filmlerin sayısı artmalı

Karaman'da işçi olarak çalışan Soner Çeliktaş da filmi ancak son seansında izlediğini belirterek "İzleme fırsatı bulamasaydım çok üzülecektim. İlk haftalarda gidemediğime pişmanım." dedi. Verdiği mesaj nedeniyle bu tür filmlerin sayısının artmasının öneminin bir daha ortaya çıktığını belirten Çeliktaş, toplumsal değerlerimize uymayan dizi ve filmlerin kimseye faydasının olmadığını aksine değişik zararlarının olduğunu söyledi.

Filmi ailece izleyen Serdar Öztürk de 7 den 70 e herkesin filmden alacağı ders olacağına dikkatleri çekerek bu tür yapımların sadece film formatında değil tiyatro oyunu veya dizi film şeklinde de olmasının önemli bir ihtiyaç olduğunu söyledi. Öztürk, geçmişte yaşamış, ancak kendilerini çok fazla görsel yapım olmadığından tam olarak anlayamadığımız şahsiyetleri bu tür filmlerle net bir şekilde tanıdıklarını, mesajlarını aldıklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title