Haberler

'Allah İçin Evet İnşallah' Yazısıyla Referandum Çalışması

BOLU'da, Başbakan Binali Yıldırım'ın dev fotoğrafı ve parti afişi asılan binaya 'Allah için evet inşallah' yazıldı.

BOLU'da, Başbakan Binali Yıldırım'ın dev fotoğrafı ve parti afişi asılan binaya 'Allah için evet inşallah' yazıldı. Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve Ak Parti Gençlik Kolları üyelerinin, yazının önünde çektirdikleri fotoğraflar parti tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

İzzet Baysal Caddesi Oğuz Sokak üzerinde bulunan Ak Parti İl Başkanlığı'nın yanındaki binaya, referandum çalışmaları kapsamında Başbakan Yıldırım'ın fotoğrafı ve parti amblemi bulunan afiş asıldı. Binanın duvarına da, 'Allah için evet inşallah' yazıldı. 'Ak Parti İl Başkanlığı' yazılı parti ambleminin bulunduğu afişin asılı olduğu duvara kırmızı sprey boya ile yazılan yazı dikkat çekti. Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, yazının önünde, elinde partisi tarafından hazırlanan evet broşürü ile poz verdi. Metin'in fotoğrafı, Ak Parti İl Başkanlığı'nın Facebook hesabında paylaşıldı. Ak Parti Gençlik Kolları üyelerinin yazının önünde toplu halde çektirdikleri fotoğraf da referandum çalışmaları kapsamında twitter'da paylaşıldı. - Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım Fatih Metin AK Parti Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title