Haberler

Alkolü Fazla Kaçırıp Ayakta Duramayan İrem Derici: Görüntüleri Görünce Kendimden Nefret Ettim

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde aldığı alkol nedeniyle ayakta duramayıp etrafa küfürler savuran İrem Derici, "Görüntüleri görünce kendimden nefret ettim" dedi.

İrem Derici, Cihangir'de eğlencenin dozunu kaçırıp dağıtmasının ardından, "Herkesten özür dilerim. İzleyince kendimden nefret ettim. Aslında böyle biri değilim" dedi.

"HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM"

İrem Derici, önceki gece Beyoğlu Jolly Joker'da sahne aldı. Üç gün önce Cihangir'de alkolün dozunu kaçıran şarkıcı, üzgün olduğunu söyledi. Derici, ayakta dahi durmakta zorlandığı gece, argo kelimeler kullanmış ve düşmekten son anda kurtulmuştu. Yaşananlardan dolayı utandığını dile getiren popçu, "Herkesten özür dilerim. Görüntüleri izleyince kendimden nefret ettim. Ben böyle biri değilim. Bazen insan çok dolu oluyor, kendimi deşarj etmek istemiştim ama alkolü fazla kaçırmışım" dedi.

FERHAN ŞENSOY'A HEM SİTEM HEM TEŞEKKÜR ETTİ

Şarkıcı, mekan çıkışı koluna giren Ferhan Şensoy'a da hem sitem, hem de teşekkür etti. Yürümesine yardımcı olan tiyatrocu için, "Bana yardımcı olmuş. Ama keşke bir taksiye bindirseydi de yürütmeseydi. Bunlar da başımıza gelmeseydi. Ama olan oldu" diyen Derici, Şensoy'a evinde misafir etmesinden dolayı minnettar olduğunu da dile getirdi.

"RIZA KOCAOĞLU İLE ARKADAŞIZ"

O gece yanlarında olan Rıza Kocaoğlu'yla ilgili çıkan aşk dedikodularına ise, "Arkadaşız sadece. Sandığınız gibi bir durum söz konusu dahi olamaz" sözleriyle nokta koydu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ferhan Şensoy Cihangir Beyoğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (25)

abaza:

gecccc. . . hepsi shov. . madem sarhostun bilmiyordun ne dedigini neden hep millete hakaret ettin niye yokmu beni düzen diye bagirmadin. . . .

9
2
yanıtYanıtla
hhh:

Görüntüleri görünce kendinden nefret etmiş! aynaya bakıncada hissetmesi lazım...

9
2
yanıtYanıtla
VATANDAS:

Sanatci musvetvesi.

10
0
yanıtYanıtla
nefretimsin:

senin karakterini kişiliğini bende sevmiyorum bana göre sende sonradan görmesin

8
0
yanıtYanıtla
alivan:

tovbe.et.yol.yakinken

5
3
yanıtYanıtla
Adinizi yazin:

Geri zekali o esek cenetine seni neden almadiklari ortada

5
1
yanıtYanıtla
Hakan:

Hep aynı be irem. Bu gün özür dile yarın gece git miden firar edip aklın başından çıkana kadar iç. Ertesi gün ayy kendimden nefret ediyorum. Kimse senden özür felan beklemedi beklemiyorda şarkılarını bile dinlemiyorum artık

6
0
yanıtYanıtla
CAN:

ŞEYTAN YOLU.

4
1
yanıtYanıtla
Rüya:

Kaç gün yattın yoğun bakımda ölüm aklına gelmedimi hiç yada geldiyse çabuk unutmussun şu haline bakılırsa

4
1
yanıtYanıtla
Ali:

O günde bakanın yanında güya sempatiklik yapcaktı komik oluyum diye iyi bozuldu

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title