Haberler
Güncelleme:

Ceza kesilen genç, karakoldan çıktıktan sonra sokaktaki tabelaya asılı halde bulundu

İzmir'in Foça ilçesinde, alkollü yakalanıp götürüldüğü polis merkezinde hakkında tutanak tutulduktan sonra serbest bırakılan otomobil sürücüsü, 1 saat sonra sokaktaki tabelaya iple asılı olarak ölü bulundu. İntihar ettiği belirlenen gencin, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde çalıştığı ve Yenifoça Jandarma Komando Terörle Mücadele Harekatı Okul Komutanlığı'nda eğitimde olan ağabeyini ziyarete geldiği öğrenildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Metin Yalcin:

Trafik cezası kesilmiş intahar etmiş, Her ceza kesilen intahar etseydi Türkiye de sürücü kalmazdı, varmış psikolojik sorunları kaldıramamış bu kadar basit .. Allah rahmet eylesin demekten başka diyecek bir şey yok ..

133
66
yanıtYanıtla
senata silva:

NE YANİ !.. TRAFİK CEZASI İNTAHAR'A SEBEP Mİ?

15
3
yanıtYanıtla
Zakir Yaman:

Bence intihar sebebi kendisi belediyede çalıştığı için ehliyeti elinden alınmış olup işsiz kalacağı içindir cana ve mala zarar vermemiş insanlara ehliyet affı gelmelidir ortada pandemi ve ekonomik sıkıntı var kimse kimseye ön yargılı yaklaşmasın

4
13
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Ehliyetinin el konulmasına ve kesilen cezaya çok üzüldüğünden yaşamına son vermiş olabilir. Hayatta ki hiç bir sorun intihara değmez. Ehliyet de yerine gelir ödenen ceza da zamanla yerine gelir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title