Haberler

Alkollü Vatandaş Yerde Uzun Süre Ambulans Bekledi

Aldığı Aşırı Alkolün Etkisiyle Dengesini Kaybeden ve Kaldırımdan Düşerek Yaralanan Bir Vatandaş, Uzun Süre Ambulans Bekledi. Alkollü Vatandaşın Beton Üzerinde Yatmasına Dayanamayan Çevre Sakinleri, Karton Getirerek Vatandaşın Altına Serdi.

Aldığı aşırı alkolün etkisiyle dengesini kaybeden ve kaldırımdan düşerek yaralanan bir vatandaş, uzun süre ambulans bekledi. Alkollü vatandaşın beton üzerinde yatmasına dayanamayan çevre sakinleri, karton getirerek vatandaşın altına serdi.

Edinilen bilgiye göre, Çorlu'da meydana gelen olayda, adının Nihat olduğu öğrenilen bir şahıs, aldığı aşırı alkolün etkisi ile Omurtak Caddesi Yapı Kredi Bankası önüne geldiği sırada dengesini kaybederek kaldırımdan yere düştü. Düşme sonucu başını beton zemine çarparak yaralanan alkollü vatandaş, alkolün de etkisi ile yerinden bir türlü kalkamadı. Polis ekiplerinin yoğun çabaları da alkollü şahsı kendisine getirmeye yetmeyince devreye çevre sakinleri girdi.

Aşırı alkollü vatandaşın beton zemin üzerinde yatmasına gönlü razı olmayan çevre sakinleri, getirdikleri kartonu şahsın altına koydu. Yerde hareketsiz bir şekilde uzun süre ambulans bekleyen alkollü vatandaş, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından tedavi için Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

(EŞ-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title