Haberler

Alkollü Sürücü Dehşeti Kamerada... 340 Promil Alkollü Sürücü Şoför Değiştirirken Yakalandı

Alkollü sürücü dehşeti kamerada.

Alkollü sürücü dehşeti kamerada... 340 promil alkollü sürücü şoför değiştirirken yakalandı

KARABÜK - Karabük'te daha öncede alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el koyulan sürücü, yine alkollü direksiyon başına geçince kaza yaptı. 340 promil alkollü sürücü kaxa sonrası hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, İsmail Karakaş yönetimindeki 06 BS 0997 plakalı otomobil, kent girişindeki KARDEMİR kavşağına geldiği sırada kontrolsüz bir şekilde yola çıkarak Safranbolu'dan şehir merkezi istikametine gitmekte olan Soner Gülyeri'nin kullandığı 78 BE 196 plakalı otomobile arka kısmından çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, refüje çarparak güçlükle durabildi.

Mobese kameralarına yansıyan kazanın ardından olay yerinden kaçmaya çalışan Karakaş'ın peşine kazaya tanıklık eden sivil polis ekipleri düştü. Karakaş, bir süre sonra kenara çektiği otomobilinde beraberindeki İsa S.'ye direksiyonu teslim etmeye çalışırken ekiplerce yakalandı.

340 promil alkollü olduğu tespit edilen ve ehliyetsiz araç kullanan Karakaş, gözaltına alındı. Karakaş'ın daha öncede bir çok defa alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu öğrenildi.

Kaza anı ise çevredeki MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, İsmail Karakaş yönetimindeki 06 BS 0997 plakalı otomobilin hızla kavşağa girdiği ve kazaya neden olduğu, daha sonra hiç durmadan ola yerinden uzaklaştığı, kazaya tanık olan sivil bir polis ekibinin de siyah bir araçla peşinden gittiği görünüyor. Soner Gülyeri'nin kullandığı otomobil ise kendi ekseninde bir kaç defa döndükten sonra refüje çarparak güçlükle durduğu an kameralara yansıyor.

Öte yandan Gülyeri ve yanındakilerin otomobilden çıkarak yolun karşına geçmeye çalıştıkları esnada yine aynı kavşakta bir başka aracın daha kontrolsüz şekilde yola çıktığı ve kazadan son anda kurtuldukları da kameralara yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Safranbolu Karabük 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title