Haberler

Alkollü Gençler Kavga Etti, Ev Yandı

Malatya'da 2 genç evde alkol alıp kavga edince yangın çıktı.

Malatya'da 2 genç evde alkol alıp kavga edince yangın çıktı. İtfaiye yangına müdahale ederken, alkollü iki genç ise ellerinde bıçakla polise direndi.

Olay akşam saatlerinde merkez Şifa Mahallesinde üç katlı apartmanın üçüncü katında meydana geldi. 19 yaşındaki K.T. ile 16 yaşındaki H.A. evde alkol alıp tartışamaya başladı. Yaşanan kavga sırasında yere devrilen soba nedeniyle eşyalar bir anda tutuştu ve alevler her yanı sardı. Yangından kaçan K.T. elinde bıçakla çıktığı sokakla, H.E.'de ise çıktığı çatıda bıçakla kendilerine zarar verdi. yine atıya çıkarak kendisine zarar vermeye başladı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis ekipleri de kendilerine zarar veren 2 genciı etkisiz hale getirmek için çalışma başlattı.

Polis ekipleri apartman girişindeki K.A.'yı kısa sürede etkisiz hale getirip tedavi için hastaneye yollarken, çatıya çıkan H.A. uzun süre direndi. Kendisine yaklaşmak isteyen polislere kiremit fırlatan H.A. Asayiş Ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi. Alkolün de etkisiyle kendisine zarar veren H.A. güçlükle ambulansa bindirildi. Ambulans içerisinden atlayarak vatandaşlara saldırmak isteyen H.A. güçlükle hastaneye gönderildi.

Yangın sonucu evin 2 odası kullanılamaz hale gelirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Malatya / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title