Haberler

Alkollü Hırsızlar, Maket Telefonları Çalmak İsteyince Ortaya İlginç Görüntüler Çıktı

Güncelleme:

Manisa'da alkollü hırsızların telefon dükkanına, kapıyı tekmeleyerek girip maket telefonları çaldığı anlar kameralara yansıdı.

Alkollü hırsızlar gerçek sanıp maket telefonları ve boş kutuları çaldı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda hırsızlar kapıyı tekmelerken yere düşünce ortaya komik görüntüler çıktı.

ALKOLLÜ HIRSIZLAR KAPIYI TEKMELEYEREK İÇERİ GİRDİ

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde dün gece yaşanan olayda hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı. Alkollü oldukları anlaşılan hırsızların kapıyı tekmelerken yere düşmeleri ve vitrindeki maket telefonları gerçek sanıp çalmaları ortaya ilginç görüntüler çıkardı.

MAKET TELEFONLARI GERÇEK SANIP ÇALDILAR

Gece saat 02.00 civarlarında Kırkağaç çarşı merkezinde Osman Fidan'a ait cep telefonu dükkanına gelen iki hırsız, önce kapıyı tekmeledi sonra sandalyeyle vitrin camını kırdı. Alkollü oldukları anlaşılan hırsızlardan biri kapıyı tekmelerken yere yuvarlandı.

Vitrinden dolu sandıkları boş kutuları ve gerçek sandıkları maket telefonları çalan alkollü iki kardeş hırsız, olay yerinden alelacele kaçarken, güvenlik kameralarına yakalandı.

GÖRÜNTÜLERİN İNCELENMESİNİN ARDINDAN YAKALANDILAR

Gürültüyü duyan vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri, kamera kayıtlarını inceledikten sonra iki kişiyi tespit etti.

Kamera görüntülerinde sarhoş oldukları anlaşılan şüpheli Ö.E. ve M.E.'nin peşine düşen polis ekipleri, iki kardeşi Karaali Mahallesindeki evlerinde kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

İŞ YERİ SAHİBİ ŞİKAYETÇİ OLDU

İş yeri sahibi Osman Fidan, "Gece saat 02.00 civarlarında iki kişi gece gelip camları kırmışlar. Sarhoş hırsızlar, ayakta duramıyorlarmış. Sarhoş oldukları için maket telefonları gerçek sanmışlar. Maket telefonları ve boş kutuları alıp gitmişler. Yolda giderken onları da düşürmüşler. Emniyet güçlerimiz yakaladı. Gerekenin yapılmasını istiyoruz. Vitrin camını kırdıkları için maddi zarara uğradık, şikayetçiyim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kırkağaç 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

BİLMİŞ:

Hadi utanma ar namus yok. . . Ulan beynin de nasıl çalışıyor. . . Artık her yer kamera arkadaş bu zamanda bile ne mallar var. İfşa olacağını da mı düşünmez bu mallar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title