Haberler

Alkollü Denize Giren Turist Ölümden Döndü

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Alkol Alarak Denize Giren Danimarkalı Turist 75 Yaşındaki Tage Larsen, Çırpınmaya Başlayınca Sahildeki Cankurtaranlar Tarafından Kurtarıldı. Hastaneye Kaldırılan Turistin Tedavisi Sürüyor.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde alkol alarak denize giren Danimarkalı turist 75 yaşındaki Tage Larsen, çırpınmaya başlayınca sahildeki cankurtaranlar tarafından kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan turistin tedavisi sürüyor.

Alanya'da Kızlarpınarı Caddesi'nde bulunan bir otelde tatilini geçiren Danimarkalı Tage Larsen, bugün saat 16.00 sıralarında eşi 79 yaşındaki Gerda Hallestrup ile birlikte Kleopatra Plajı'na geldi. Burada bir süre alkol alan Tage Larsen, daha sonra denize girdi. Bir süre sonra suda çırpınmaya başlayan Larsen, plajdaki güvenlik görevlileri ve cankurtaranlar tarafından kıyıya çıkartıldı. Olay yerine çağrılan sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan turist, Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedaviye alındı.

Dün otele giriş yapan çiftin tatillerinin 26 Ağustos'ta sona ereceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title