Haberler

Alkollü CHP'li Başkan'ın, Aracıyla Motosiklet Sürücüsüne Çarptığı Anlar Kameraya Yansıdı

Güncelleme:

Alkollü CHP Çınarcık İlçe Başkanı Ali Zara'nın, karşı yönden gelen motosiklet sürücüsüne çarptığı anlar, güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Alkolün etkisiyle kaza yaptığını fark etmeyen Zara, motosikletin üstünden geçmeye çalıştı.

CHP Çınarcık İlçe Başkanı Ali Zara, alkollü bir şekilde kullandığı otomobiliyle, karşı yönden gelen motosiklet sürücüsüne sola dönmek istediği anda çarptı. Aldığı alkolün etkisiyle kaza yaptığını bile fark etmeyen Zara'nın, motorun üstünden geçmeye çalıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

KAZA YAPTIĞINI BİLE FARK ETMEMİŞ

CHP Çınarcık Başkanı Ali Zara, 180 promil alkol ile direksiyon başına geçince, motoru ile evine gitmek isteyen Erşen Yücel'e çarptı. Kaza yaptığını bile fark etmeyen Zara'nın motorun üstünden geçmeye çalıştığı görüntüler güvenlik kameralarına yansıdı. Motosiklet sürücüsü Erşen Yücel'in ikazları ile duran Zara, "Neden durdurdun beni" diye camı açarak sordu.

Alkollü CHP'li Başkan'ın, Aracı ile Motosiklet Sürücüsüne Çarptığı Anlar Kamerasıya YansıdıAli Zara

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ, ŞİKAYETÇİ OLDU

Kazadan kaskı ve koruma ekipmanları sayesinde hafif sıyrıklarla kurtulan Yücel, Çınarcık Emniyet Müdürlüğüne götürüldü, burada CHP Çınarcık İlçe Başkanı Ali Zara, "Şikayetçi olma, ben hasarı karşılarım" dedi ancak motorda 25 bin liralık hasar olduğunu öğrenince sözünden vazgeçti. Yücel hastane raporları ile kaza tespit raporlarını alarak, Zara hakkında şikayetçi oldu.

Alkollü CHP'li Başkan'ın, Aracı ile Motosiklet Sürücüsüne Çarptığı Anlar Kamerasıya Yansıdı

KAZA ANINI ANLATTI

Motosiklet sürücüsü Erşen Yücel yaşadıklarını kaza yaptığını şu şekilde anlattı:

"Gece 11 buçuk 12 sularıydı, kafeden çıkmıştım. Evim hemen ilerde. Yolda giderken bir arabanın üzerime sürdüğünü gördüm. Hiçbir tepki vermeden çarpıştığını hissettim, attım kendimi. Sürüklenme sesine kendime geldim, yokuştan aşağıya doğru sürükledi motorumu. Ancak ağır olduğu için gidemedi. Durdurdum adamı. 'Ne oldu' diye bir cevap verdi bana. Ben de motora çarptığını söyledim ama farkında değildi. O anda sarhoştu zaten. Alkol raporlarında da bu şekilde. Yani buradan geçen bir yaya olsaydı, eminim ki fark etmeden ezip geçerdi"

Alkollü CHP'li Başkan'ın, Aracı ile Motosiklet Sürücüsüne Çarptığı Anlar Kamerasıya YansıdıErşen Yücel

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Adınızı Yazın:

Hapis cezası ile cezalandırılmadır.

10
1
yanıtYanıtla
Adını Yaz:

Aklıma neyi getirdi yıllar önce bir büyükşehir belediye başkanının oğlunun alkollü kaza yapıp adam öldürüp yollardaki kanı belediye işçilerine temizletip kamera görüntülerini sildirttiği anlar geldi. Hiç haber dahi olmamıştı.

5
3
yanıtYanıtla
Umut:

Kesinlikle doğru tespit. Şakşak medya keşke her haberde şeffaf olsa

yanıt0
yanıt0
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

nasıl duydun pekiyi haber olmadıda savcı işini bitirdikten sonra yolu yıkayıp temizlemek kimlerin görevi biliyonmu doğrudur yazdığın ama tazminat ve ceza da iyi verildi

yanıt2
yanıt0
........:

anlamaz kemalisttir bunların eski fotolarında elindee bira olan sabiha gökçen fotosu vardı gözüne sokcak baksın görsün benmi serbest etti alkolü devlet eliyle satmayı

yanıt1
yanıt0
Dilenci Abidin®:

Allahım, kesin hatalı olan bu suçluya hak ettiği cezanın verilmesini sağla, ''al sana bir laik daha, al sana bir Atatürkçü cehapeli'' gibisinden yorumlarda bulunacak salaklara akıl fikir ihsan eyle ya Rabbim, amin…

6
1
yanıtYanıtla
adalet:

saldır coo, atış serbest. .

4
0
yanıtYanıtla
VATAN:

İYİ BAKIN BUNLAR İNSAN DİNE İÇİMİZDE GEZEN İNSAN GÖRÜNÜMLÜ KİŞİLER. ALLAH SİZLERİN BELASINI VERSİN SARHOŞ ŞEYTANLAR.

3
0
yanıtYanıtla
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

Ayyaş iyi düşünmüş canım adam yaralıysa can çekişmesindiye kısa yoldan tedavi etmek istemiş ama öldürmeyen öldürmez

0
1
yanıtYanıtla
BLA BLA BLA:

HANİ BU KONUYLA İLGİLİ NASIL Bİ ADLİ İDARİ ÇALIŞMA VAR ? BİLGİ VERİLMEMİŞ NEDEN? YOKSA HERHANGİ BİR CEZA ALMADI MI ? ADLİ İDARİ BİR YAPTIRIM UYGULANMADI MI ? TEZ ZAMANDA PAYLAŞMANIZI İSTİYORUZ. . . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title