Haberler
Güncelleme:

Aliyev "Sahada cevap vereceğiz" demişti! Ermenistan birlikleri SİHA'larla bir bir böyle yok edildi

500

Yorumlar (112)

FARKLI:

BU SAVAŞ GİDEREK ÇOK ÇİRKİNLEŞİYOR. . ! Bazı kaynaklardan yayınlanmakta olan görüntüler İNSANLIK DIŞI. ! Düşmanlığın ötesinde VAHŞET. . ! Her iki taraf da ÇOK BÜYÜK SAVAŞ SUÇLARI İŞLİYOR. !! SİHA''nın vurdukları şanslı. . ! Teslim olmuş, silahsız savaş esirlerini bile vuruyorlar. ! İNSANLIKTAN ÇIKTILAR. . ! Şöyle böyle değil.

11
68
yanıtYanıtla
kemal:

kusura bakma ama bu işler böyle. savaşta romantizm yoktur.

yanıt17
yanıt4
dgsfgs:

ne deyon emmi anlıyonmu sen dedini

yanıt7
yanıt3
Türk:

ermenilere hertürlü şey mübahtir yahidilerede

yanıt19
yanıt7
Erol soran:

Ermenimisin sen nesin ne iş sanane sen ermeni mezalimini bilirmisin gardaş susda izle sadece

yanıt21
yanıt7
ALTAN:

Sen melezsin herhalde.Azerilerin işgal altındaki topraklarını kurtarmak için mücadele verdiklerinden haberin yok herhalde.Sivil yerleşim yerlerini füzelerle vuranlar kimler.?

yanıt15
yanıt2
FARKLI BAKIŞ:

Aynen dediklerin cok dogru hep bu tarafta tek taraflı yayın yapıyorlar sürekli Ermenistan aleyhinde tarafsız yayınlarda hiçte öyle degil azerilerinde yapmış oldugu savaş ve insanlık suçları var bunlar taraflı yayın yapanlarda enaz bunlar kadar aleni suç işliyorlar

yanıt7
yanıt21
Özdemir:

Azerbaycan işgal altında bulunan kendi topraklarındaki ermeni sikahlı güçlerine karşı savaşıyor. Seninkiler ise savaş alanı dışındaki sivil yerleşim yerlerine füze atıyor.

yanıt15
yanıt3
Alternatif:

Kim savaş suçu işliyor! Ermenimisin sen? Azerbeycan sivillere ne zaman saldırdı? Savaşı çirkin yapan ermenistan. Birde buradan millete insanlık dersi vermeye çalışıyorsun. Savaş çirkinleşti falan, ne demek istiyon sen! Sen ilk önce tarih öğren ondan sonra millete insanlıktan bahset. O topraklar ermenistan tarafından işgal edilmiş topraklar. Ya adam gibi geri çekilecekler, yada cehennemin dibine gidecekler...

yanıt17
yanıt7
Who I am:

Ermeniler her zaman olduğu gibi savaş suçu işliyor, kendilerine ait olmayan toprakları soykırım yaparak, masum insanların diğer insanlar kadar yaşama hakkını elinden almasının karşılığı tabikide olacaktır. Bence yeryüzünden Ermenilerin kökü kazınmalı ki DÜNYA DAHA YAŞANABİLİR BİR YER OLSUN.

yanıt13
yanıt1
REBEZE YOLCUSU:

ERMENİ VEYA TÜRK DÜŞMANLIGINI TAM SERGİLEMİŞSİN

yanıt2
yanıt6
FARKLI:

O görüntülerin tamamı, bir gün gözünüzün içine sokulduğu zaman. ! Birisi bizi, bu konuda uyarmıştı. ! dersiniz. ! Kim suç işliyor. ? Azerbaycan askerleri savaş suçu işliyor. ! Ermeni askerleri savaş suçu işliyor. ! Her iki taraf da savaş suçu işliyor. !! Her iki tarafın da birbirlerini ikna etmeye yetecek kadar, ellerinde kanıtları var. ! Bitti.

yanıt2
yanıt14
VATANSEVER:

Bakıyorum Ermeni çocukları iş başında :)) çağdaşlık laiklik yeni dünya adı altında onların yaptıklarını göz ardı edip Azerbaycanlı kardeşlerimize salyalarını akıtıyorlar :) içimizde fazlasıyla Ermeni olduğunun bir kaç kanıtı bu yorumlar , Ermeniler yalan yayın yapıyor Suriye resimleri paylaşıyorlar :)) herneyse burda Ermeni çocuklarına açıklama yapmak zorunda değilim , ama sunu bilin ki !! Sizler o topraklardan çıkıp gideceksiniz köpekliğini yaptığınız Rusya Amerika yada Fransa sizi kurtaramayacak siz gücünüzü Allah’ın kulundan alıyorsunuz ! Biz ise imanımızdan bizler 1 metre toprak için kardeş kardeşi vuranlarız ! Size toprak verirmiyiz? Defolun bu ülkeden köpekliğini yaptığınız ecnebilerin ayaklarının dibine .

yanıt9
yanıt4
Kenan Kara:

Bak arkadas, topraklari isgal eden, sivilleri hocalida katleden birde sürgüne gönderen ve bu savasi tekrar baslatan Ermenistandir. Gücün yetmiyorsa savas baslatmazsin ve gücünün yetmedigini savasirken anlarsan ozaman baris icin mücadele edersin. Hem savasi baslat, hem geri cekilme birde ateskes yapip saatler sonra sivillere saldir, sonrada biz Azerbaycana saldirmadik diye veryansin et iste asill kirli is budur cünki savas sucu isliyorlar.

yanıt9
yanıt4
İKİ DEVLET TEK MİLLET:

ermeni itlerine ölüm. . . ver mehteri ver mehteri

yanıt10
yanıt1
FARKLI:

SAVAŞ başka. ! SAVAŞ SUÇU başka bir şey. ! Siz savaşı konuşuyorsunuz. Bende bu savaş kirli bir savaş olmaya başladı. SAVAŞ SUÇLARI işleniyor ve bu vahşet KARŞILIKLI.

yanıt0
yanıt10
önce vatan:

Savas tabiki iyi bir sey degil, ama görünen köy kilavuz istemez, söyle kafani bir kaldirda gercekleri gör. Ölen cocuklar, anneler, babalar var, kim ister savasmayi? Isgal edilen topraklar var, ne yapalim , tesekkür mü edelim?

yanıt6
yanıt1
FARKLI:

Siz benim neyi kastettiğimi ANLAYAMADINIZ, iyi ki de ANLAYAMADINIZ. ! Anlatılacak gibi değildi de zaten. Düşmanınız için düşündüğünüz ve istediğiniz her en kötü şey, fazlası ile karşılık buluyor. ! Öyle anlayın. !

yanıt0
yanıt4
BUGUN:

HER BARDAK CAYLA BERABER BU VIDEOYU IZLEYECEGIM

53
9
yanıtYanıtla
vatan:

insaların ölümünü böyle sevinerek kutlayanlar dilsiz şeytansınız

2
52
yanıtYanıtla
Medcezir:

Bence vatanında savaş nedir, kendi toprağında işgalcilerin yaşaması, uykuda öldürülen masum çocukların ailelerin ve okullarına yapılan saldırılar nedir bilmeden yaşamadan konuşmak çok kolay. Sen bi git senin çocuğunda ailende ölsün o zaman konuş. Kimsenin ölümüne sevilmez tabiki ama bunlar çok beterini bile hakediyor.

yanıt19
yanıt3
böyle şeytana can kurban:

durduk yere sivillerin üstüne bomba yağdırıp savaş çıkaran ermenilerin cehennemin dibine kadar yolları var diyoruz. .

yanıt21
yanıt3
Kenan Kara:

Anlasilan senin hocali katliamindan hic haberin olmamis. Ermenistan Karabagi isgal etmek icin 30 bin Azerbaycanlinin kanina girdi, katliam yapti, insanlari yerinden yurdundan etti. Bütün dünya bu haksizliga neden göz yumdu. baris icersinde yasamak varken ne diye bu siddete ve zulme basvurdu? Insaninda sabri bir yere kadar, kaldiki 30 yil sonra kimse Ermenistana gel bana savas ac demedi. Gencede siviller ölürken neden dünyanin halen sesi cikmaz. Ermenistan kendi kasindi ve cezasinida cekmeli

yanıt14
yanıt2
Adınız:

Onlar haksız yere Türk topraklarını alırken sen ne idin?

yanıt13
yanıt1
Sabri:

Isgalciler topraklarımızdan çekilirse kimse ölmez bizde sevinmeyiz şeytan bey

yanıt12
yanıt2
asfasf:

bebek katillerinide savunmak moda oldu. siz kimin tarafındasınız kuzum. söylesene kimse insan öldürmekten zevk almıyor. sivillere bebeklere saldıran teröristlerin cezasını kesiyor. buda doğru olandır. siz ermenistana gidin savaşın onlarla birlikte. arada kaynarsın.

yanıt8
yanıt1
SELÇUK:

İnsan dediklerin bebeklerden tut da yaşlısına kadar müslüman düşmanı birer mahluk.Sende onlardansın bre melğun.

yanıt6
yanıt3
NAMIK:

Kahrol düşman al sana bomba.

47
6
yanıtYanıtla
sami:

Rahmetli , nur içinde yat

yanıt1
yanıt0
kemalist:

Türkiye azerbaycanı ikna etmeli ateşkese ve azerbaycan işgal ettiği eyrlerden çekilmeli yoksa çok insan ölecek oyun değil rusya abd ab herkes ermenistanı destekliyor azerbaycana tuzak kuruluyor azerbaycanın petrollerine göz dikmiş emperyalistler sonunda o sahlarıda işgal edebilir milyonlarca azerbaycanlı kandaş ölebilir yerinden yurdundan olabilir bu tuzak dikkat etmke gerek karabağ derken eldeki topraklardan olmak ta var savaş gerekmedikçe bir cinayettir derhal ateşkes insanlara yazık oluyor

2
48
yanıtYanıtla
Sabri:

Kes lan korkak tavuk

yanıt24
yanıt4
..:

Kim nereyi işgal etmiş. Kes sesini ödlek.

yanıt24
yanıt1
İSKENDER:

Kemalist rakıyı fazla kaçırmışsın anlaşılan.

yanıt21
yanıt6
Gercekci:

Ateskes yapiliyor ama Ermenistan bu kurallara uymuyor Sn Kemalist sen son haberleri pek fazla takip etmiyorsun sanirim

yanıt11
yanıt2
wet:

Kemalist geçinen zat. yorumun o kadar boşki yorum yapma gereği duydum . işkalci olan erministandır azerbaycan değil. önce bunu bil ermenistan geri çekilmeli azerbaycan bu savaşta yanlız değil türkiye var ve şu atmosferde kimse türkiyeylede savaşa girmez korktuklarından değil bu herkeze kaybettirir. ermenistan 30yıldır işkal ettiği azerbaycan topraklarından çekilmesi senin söyleyeceğin cümle bu olmalı. kimsenin azerbaycan petrolune ihtiyacı yok amerika zaten yeterince petrol kaynağı olan ülke.

yanıt9
yanıt0
kemalist:

gaza gelnler tuzağı görmeyenler savaşı oyun sananlarb umarım ben yanılırım

yanıt1
yanıt13
veli:

kemalist değil halis muhlis ermeni

yanıt17
yanıt2
kimlik:

yoksa sen ermenimisin ne ayaksin utanmasan ermeleri destekleyeceksin

yanıt3
yanıt0
x:

durduk yere sivillerin üstüne bomba yağdırıp savaş çıkaran ermenilerin cehennemin dibine kadar yolları var diyoruz. . .

45
3
yanıtYanıtla
Demir:

Bebek katillerine hak ettikleri cezayi vermişler ellerine sağlık

44
2
yanıtYanıtla
BEKTAŞ:

8 tane Turk ekmeğiyle beslenen asalak ermeni

yanıt3
yanıt4
SEYFİ:

Sayı 26 oldu.Ne çok gizli hain var ülkemizden faydalanan

yanıt2
yanıt2
SEYFİ:

Hainlerin sayısı 38 oldu.

yanıt2
yanıt1
Ömer:

sosyal mesafeyi ihlal etmişler

38
7
yanıtYanıtla
anti barbar:

Bebek katillerine hak ettikleri cezayi vermişler ellerine sağlık

42
2
yanıtYanıtla
Adınız:

Haksız yere aldığınız topraklar size böyle mezar olur işte. Kansız Ermeniler.

40
3
yanıtYanıtla
ATALI:

Allah müslüman azeri halkını ve ordusunu mesrur ve muzaffer etsin Ermeni gavurunuda magdur ve maglub etsin. AMİİİNNNN

39
2
yanıtYanıtla
Baha:

AMINNN

yanıt19
yanıt2
sami:

Yahu , bu sihalar neymiş böyle. Hiç affetmiyor

33
3
yanıtYanıtla
ÖFKE:

Öfkem dinmiyor aga bu kansızların soyları kazınsa yine de dinmez. Topunu bir gardaşımın parmağına değişmem. Zalimler için yaşasın cehennem. Bu arada eğer Azerbaycan savaş suçu işleseydi dünya çalkalanırdı o yüzden ermenistan destekçileri kapatın çenenizi

29
5
yanıtYanıtla
Yok Artık:

Bu kalleşleri böle havaya uçuyorken görmek bana keyif veriyor.

33
1
yanıtYanıtla
Türk kahvesi:

aynen kanka, kahvemi alip öyle izliyorum ben, cok keyifli oluyor

yanıt22
yanıt2
azazaz:

her azeri bebegine 100 ermeni kelesi istiyoruz

31
3
yanıtYanıtla
aksaray:

ALLAHIM TÜRKLERE VE MÜSLÜMANLARA YARDIM EYLE. YER YÜZÜNDE NE KADAR TÜRK VE MÜSLÜMAN DÜŞMANI VARSA HELAK EYLE

30
3
yanıtYanıtla
AKSARAYLIYA CEVAPB:

Kimse kimsenin düşmanı degil asıl Müslüman Müslümanın düşmanı kör olan görür her gün İslam Müslümanlık cihat ugruna yıllardır birbirlerini bogazlıyorlar birbirlerini helak eyliyorlar zaten

yanıt4
yanıt3
Bozkurt:

Sen sabah akşam puta tap sonra sıkışınca allaha duva et hadi canım ordan

yanıt1
yanıt6
Hasan:

Bu şerefsizler ancak bundan anlarlar başka türlü anlamazlar

30
2
yanıtYanıtla
DURMAYIN:

10dk bile ara vermeyin sürekli vurun. askerler emri uygular buradan hareketle ermeni genelkurmay başkanı ve kuvvet komutanlarını hedef alın. yöneticileri hedef alın. baş giderse gövde yıkılır

31
1
yanıtYanıtla
Türk:

Maşallah Sihalarımız Keferenin kabusu oldu

26
6
yanıtYanıtla
KÜRŞAD:

Kaçmayın ermeniler kaçtıkça yorgun öleceksiniz.

28
3
yanıtYanıtla
ÇINAR:

Bebek-çocuk-yaşlı-genç katillerine ÖLÜÜÜÜÜÜÜMM. . . . . YAŞASIN CAN AZERBEYCAN

28
2
yanıtYanıtla
Sabır taşı kırıldı:

Vur azarbeycanım bu sıfatsızları ki sıfat kazansınlar. LEŞ olarak anılsınlar

28
2
yanıtYanıtla
AYDIN:

Tüm Ermeniler Türkiyeden sürülmeli.Bunlar Türk topraklarında yaşayan birer düşman.

26
4
yanıtYanıtla
İntikam:

Tek bir Ermeni kalmasın vurun Türk gardaşlarım. Düşmana merhamet mazluma ihanettir. Yaşasın Türk Milleti!!!

27
3
yanıtYanıtla
cimbomlu:

SIHAlarimiz cok güzel isliyor.

28
2
yanıtYanıtla
GOOOOOL:

BUNLAR buna mahkum

27
2
yanıtYanıtla
Demir:

Korkak tavuk gibi sağa sola kaçıyor şerefsizler, köstebek gibi yerin altına bile saklansalar nafile, sonları cehennemin dibi.

28
1
yanıtYanıtla
ceto:

MUHTESEM LOKUM gibi haberler . . . . Allah vurandan razi olsun kalbimiz sizinle Azerbaycanli LOKUM dostlar

25
4
yanıtYanıtla
Adam:

Keyifim yerine geldi harika GAME OFF GEBER olmuş :) beyler TEŞEKKÜRLER serisini bekliyoruz.

26
2
yanıtYanıtla
Erkan:

Tebrikler helal.

24
3
yanıtYanıtla
RECEP İVEDİK:

DOMUZ AVI SANKİ

22
5
yanıtYanıtla
Türk:

Türkiye''nin harp yeteneklerini sınamak istediler. Ermenistan yem

26
1
yanıtYanıtla
Demir:

Sinadilsr analarının sesini gördükleri, uğraşmayın bizimle sonunuz ermeniler den beter olur.

yanıt9
yanıt2
Ayyildiz:

Azarbaycana 100 Tane daha verilmeli bu sihalardan ve 200 Tane birden havalanmalı gerisini siz düşünün

25
1
yanıtYanıtla
ALMANYA:

Siha yı bulan türk mühendislerine helâl olsun...Çok temiz iş...

24
2
yanıtYanıtla
BEKTAŞ:

BAYRAKTAR

yanıt11
yanıt1
Yahya:

Siha''nin içindeki malzemeler milli ürün değil.

yanıt0
yanıt1
Kenan Kara:

30 yila yakindir Azerbaycan halkinin Hocalida ugradigi katliamin travmalari halen taze. Bu halk sadece topraklarini kaybetmedi sevdiklerinide kaybetti ana baba evlat yasli genc demeden Ermenistanin katliamina ugradilar. Simdi evlat kaybetme ve bunun acisini ve travmasini yasama sirasi Ermenistanda.

25
1
yanıtYanıtla
Canınız cehenneme:

Allah belanızı verdi bu dünyada, artık grberdikten sonra canınız cehenneme. Geberin itler .

21
4
yanıtYanıtla
tr:

can azarbeycan

22
2
yanıtYanıtla
İmanlı adam:

Türkiye çok gelişti.

20
3
yanıtYanıtla
Asker:

İzlemesi aşırı keyifli. :):):)

21
2
yanıtYanıtla
Kafalarina kafalarına:

Bombanın zarar verdiği alan genisletilemiyor mu? Bazı domuzlar aradan kaçıyor.

22
1
yanıtYanıtla
Siha:

Akıncı ve Aksungur daha büyük bomba taşıyacsk o zaman toptan cehenneme

yanıt14
yanıt1
kemal:

insanın canı hemen çıkmıyor.sen rahat ol,o kaçanlar akşamı göremez.

yanıt10
yanıt1
ottoman empire:

bunlar MAM L güdümlü roketleri. 25 kg . bu yüzden tahrip gücü çok yüksek değil. ama AKINCI ve AKSUNGUR geldikten sonra 500 kg olan bombalar dahi atılacak . o zaman seyret cümbüşü :D:D

yanıt7
yanıt1
avci:

hak etmisleraz bile

21
2
yanıtYanıtla
Bu nasıl manşet !:

Müslümanlar yapsa bunu, vahşi , cani, zalim, vahab, , harici dersiniz ama bu yapılan için adamın attığı manşete bak ; ''Tüm askerler havaya uçuyor''

6
15
yanıtYanıtla
FARKLI:

Bugün bir video bulup indirdim. 300-350 metre mesafede, 75 tane Azerbaycan askeri yerlerde cansız yatıyor. Bazılarının kimlik bilgileri de paylaşılmış. ! Şu askerler havaya uçarken keyif alanlar var ya, acaba o videoyu da seyretseler yine sevinçten havalara uçarlar mıydı. ? Daha da utanç verici görüntüler var ki, söylemek istemiyorum. Çok yazık.

yanıt0
yanıt21
EkSeS:

Karabag üzerinde bulunan her Ermeni Askerin ölmesini veya canini kurtarmasi icin , defolup gitmesini isterim. Karabagda ermeni asker , ne diye orada ? Isgali hertürlü sürdürmek icin !o da candir, yaziktir dirdiri etme !

yanıt2
yanıt0
Melis:

Güzel iş

18
1
yanıtYanıtla
Sivaslı:

Geçende benim bağima domuz girmiş kovaladım.Ne işi var benim bağimda gitsin dağlara.....

10
7
yanıtYanıtla
TAHTAKURUSU:

EF SA NE

17
0
yanıtYanıtla
Romali:

Savaşı wikipedianın war map tan canlı takip edin asılsız abartılı şovmen medyaya kanmayın Vatan millet sakarya :)))

4
12
yanıtYanıtla
Türkiye:

Bak güzel kardeşim Wikipedia savaşlarda tarafların söylemlerine bakar yazılır daha sonra kanitlanirsa kaynakça eklenirki buda belirtilir ayrıca 168 İHA nedemek sen biliyormusun ? Düşürdükleri dronsa normal yok ihaysa bu ermenistan neymis böyle jahshs

yanıt1
yanıt0
Demir:

Bebek katillerine yaşam haram, sen takip et wikini kolay gelsin, kafana göre takıl, Yusuf Yusuf Yusuf Yusuf geceleri uykun nasil showmen)))

yanıt5
yanıt4
Thanos:

bir oksijensiz yaşayan biri daha

yanıt2
yanıt1
FARKLI:

O haritalar yeterli değil. Cephelerdeki durumu göstermiyor. Biraz daha araştırırsan doğru haritalara da ulaşabilirsin(!) Şimdilik engellenmiyorlar. Şimdi site adı yazsam 5 dakika sonra yasaklarlar. Bazı Youtube videolarına da yasak geldi. ( Ülkenizden izlenemez ) diyor. ! Bulursan da sakın paylaşma. ! Buradaki şaşkınlar sana da ermenisin demeye başlar.

yanıt3
yanıt2
türkiye azerbaycan:

allahınıza kurban sizin devam devam

14
0
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YILDIZ:

Siha ile uçmayı öğreniyoruz hızlandırılmış kursu.

12
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

ZULUM, ZULUM İÇİNDİR, ÖLÜM, ÖLÜM İÇİNDİR.

11
1
yanıtYanıtla
RAFET:

Kime aid bu söz ünlü duşünür GARİBİM AHMEDE mi

yanıt2
yanıt0
Ahmet:

Tamamen bana ait RAFET isimli kardeşim AMA ünsüz olmazı benim için daha iyidir.

yanıt1
yanıt1
bozkurt:

bilgisayar da savaş oyunu gibi azerbaycan kardeşleri türkiyeye benzemeye başladı

7
2
yanıtYanıtla
Vatansever....:

Dunya liderimiz yeter hepsine...herkes itaat edicek.

yanıt5
yanıt1
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title